Choose your country / language

Cégtörténeti mérföldkövek

Passion for surface solutions: from our beginnings in 1946 until today

1946–2021: Az ötlettől a nemzetközi piacvezető szerepig.

Az Oerlikon Balzers már 75 éve szállítja a vékonyréteg-bevonatolás úttörő fejlesztéseit és átfogó műszaki megoldásait. A felületkezelési megoldások iránti elhivatottságunkat a környezettudatosság, az újítási vágy, a vállalkozó szellem és a hagyomány egyedi kombinációjával fejezzük ki. Ez ügyfeleinknek és a környezetnek is hasznára válik – tegnap, ma és holnap.

Ismerje meg az Oerlikon Balzers 75 évét

A Balzers első PVD keménybevonatata, a BALINIT® A hivatalosan 1978. szeptember 1-jén „született meg”. Azóta az Oerlikon Balzers példátlan sikert aratott: a bevonatolás úttörője, majd a terület piacvezetője lett.

Idővonal

Idővonal szűrő

Műszaki áttörés a jogvédett és szabadalmaztatott S3p technológiával

S3p<sup>®</sup>, a Balzers ipari méretekben és gazdaságosan alkalmazható HiPIMS megoldása. Az új, gyors, pontos, rugalmas és kompakt INGENIA bevonatoló berendezés piaci bevezetése. A BALINIT<sup>®</sup> PERTURA piaci bevezetése – a termelékenységet és munkafolyamati megbízhatóságot fokozó bevonat minden fúróalkalmazáshoz. Az első impulzusos plazmadiffúziós (PPD) bevonatolóüzem bővítése és üzembe állítása Ázsiában, a koreai Busan városban. A 8. és 9. kínai bevonatolóüzem megnyitása Chongqing és Jinan városban, valamint a 3. lengyel bevonatolóüzem Kędzierzyn-Koźle városban.

1 / 1

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up