Choose your country / language

Forgácsoló szerszámok Az Oerlikon Balzers PVD bevonatai magasabb szintre emelik forgácsoló szerszámait

Akár a nagyobb termelékenység, vagy a termelés megbízhatóságának és hatékonyságának növekedésének révén - a kopásálló bevonatok nagy megtakarítási lehetőséget jelentenek,

Forgácsoló szerszámok

A bevonatos szerszámok esetében jelentősen nagyobb vágósebesség és előtolás alkalmazható, így csökkenthető a megmunkálási idő és gyártási költségek. Egyedülálló kopásállóságuk mindezeken felül jelentősen megnöveli a szerszámok élettartamát.

A nagysebességű forgácsolás és a száraz (kenés nélküli) megmunkálás során extrém magas hőmérséklet lép fel. A bevonatok kiemelkedő hőstabilitásának, melegkeménységének és oxidációval szembeni ellenállóságának köszönhetően a hőt a forgács vezeti el, anélkül, így megakadályozva a vágóél károsodását.

A kis súrlódási együtthatójú és tapadásmentes speciális bevonatok megkönnyítik az olyan nehezen megmunkálható anyagok forgácsolását, mint az alumínium, titán és magnézium ötvözetek, vagy az erősen ötvözött acélok.

Az Ön alkalmazásának is ideális bevonatokat kínálunk a megmunkált anyagnak és a megmunkálási típusnak megfelelően. Legyen szó akár fúrásról, marásról, esztergálásról, dörzsárazásról, menetvágásról vagy fogazásról – első osztályú bevonataink gyorsabbá, hatékonyabbá és megbízhatóbbá teszik gyártásását.

Szerszámfelújítás

Az újraélezett és újrabevonatolt szerszámok ugyanazt a teljesítményt nyújtják mint az új, bevonatolt szerszámok, ezért jelentősen hosszabb lesz a szerszám teljes élettartama.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up