Choose your country / language

Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

A weboldal és oldalai (a továbbiakban: "Weboldal") elérésével Ön kijelenti, hogy elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket (a továbbiakban: "Általános Szerződési Feltételek"). Amennyiben nem ért egyet a Felhasználási feltételekkel, kérjük, tartózkodjon a Weboldalhoz való hozzáféréstől.

Szerzői jog

A Weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva az Oerlikon számára. A Weboldal egyes oldalainak és/vagy részeinek letöltése vagy kinyomtatása megengedett, feltéve, hogy sem a szerzői jogi nyilatkozatokat, sem más, jogilag védett jelöléseket nem távolítják el vagy módosítják. Ha Ön szoftvert vagy egyéb adatokat tölt le a Weboldalról, vagy más módon másolja azokat, minden tulajdonjog az Oerlikon tulajdonában marad. A Weboldal (teljes vagy részleges) reprodukálása, továbbítása, módosítása, összekapcsolása vagy felhasználása publikációs vagy kereskedelmi célokra az Oerlikon előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos.

Az információk, adatok, szövegek, képek és grafikák üzleti célú másolása vagy megosztása, illetve más weboldalakon való felhasználása csak az OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon előzetes hozzájárulásával lehetséges. Minden személyt és helyzetet színészek játszottak újra.

Weboldalunkon bejegyzett márkák, kereskedelmi nevek, bejegyzett minták és logók kerültek felhasználásra. Még azokban az egyedi esetekben is, amikor ezek a védjegyük nélkül jelennek meg, minden jogi szabály és rendelkezés érvényes.

Nincs garancia

Az Oerlikon ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy biztosítsa a Weboldalon bemutatott információk megbízhatóságát, de nem vállal semmilyen garanciát vagy biztosítékot a Weboldalon található információk pontosságára vagy megbízhatóságára vonatkozóan. Az Oerlikon a Weboldalon közzétett információkat és az ott kifejtett véleményeket az Oerlikon kizárólag személyes használatra és tájékoztatás céljából bocsátja rendelkezésre; az Oerlikon bármikor előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja azokat.

Nincs ajánlat

A Weboldalon közzétett információk nem minősülnek ajánlattételre való felhívásnak, és nem minősülnek befektetési eszközök megvásárlására vagy eladására, illetve egyéb tranzakciók lebonyolítására vonatkozó ajánlatnak vagy ajánlásnak. A Weboldal nem olyan személyek számára készült, akik olyan joghatóság alá tartoznak, amely tiltja a Weboldal közzétételét vagy a Weboldalhoz való hozzáférést.

A felelősség korlátozása

Az Oerlikon korlátozás nélkül kizárja a felelősséget minden olyan veszteségért vagy kárért, beleértve a közvetlen, közvetett vagy következményes károkat is, amelyek a Weboldal használata vagy a Weboldalhoz való hozzáférés, illetve a harmadik felek weboldalaira mutató linkek miatt merülhetnek fel. Ez vonatkozik a vírusok által okozott veszteségekre és károkra is.

Irányadó jog és joghatóság

Az itt meghatározott Általános Szerződési Feltételekre is figyelemmel, a Weboldal használata és az azzal kapcsolatban felmerülő jogviták kizárólag a svájci jog hatálya alá tartoznak. A kizárólagos joghatóság helye Svájc.

Oerlikon

Az Oerlikon név az OC Oerlikon Corporation AG, Pfäffikonra vonatkozik, és magában foglalja annak közvetlen vagy közvetett leányvállalatait is.

Vállalati információk

Igazgatóság

 • Prof. Dr. Michael Süss, ügyvezető elnök
 • Gerhard Pegam, alelnök
 • Alexey V. Moskov, tag
 • Jürg Fedier, tag
 • Zhenguo Yao, tag
 • Paul Adams, tag
 • Irina Matveeva, tag
 • Inka Koljonen, tag

Végrehajtó tanács

 • Prof. Dr. Michael Süss, ügyvezető elnök
 • Philipp Müller, pénzügyi igazgató
 • Anna Ryzhova, humánerőforrás vezérigazgató
 • Dr. Markus Tacke, vezérigazgató, Felületi megoldások üzletág
 • Georg Stausberg, vezérigazgató, Polimerfeldolgozási megoldások üzletág

Cím

OC Oerlikon Corporation AG, Pfäffikon

Churerstrasse 120
CH-8808 Pfäffikon SZ
Switzerland
info(at)oerlikon.com

Bejegyzett székhely

Pfäffikon SZ, Community of Freienbach
Commercial Register of the Canton of Schwyz
Company Number: CHE-103.488.578
UID MWST Nr.: CHE-116.316.811

Jogi nyilatkozat

OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon (részvénytársaság)

Churerstrasse 120
8808 Pfäffikon
Switzerland
E-Mail: info(at)oerlikon.com

Ügyvezető elnök: Prof. Dr. Michael Süss

Kérdések, javaslatok vagy megjegyzések

Kérjük, hogy kérdéseit, javaslatait vagy észrevételeit a következő címre küldje: info(at)oerlikon.com.

Felelősségi nyilatkozat

A jelen Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat angol nyelven készültek, amely nyelv minden tekintetben irányadó, és minden más nyelvű változat csak tájékoztató jellegű, és nem kötelező érvényű az OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon számára.

keyboard_arrow_up