Choose your country / language

Long lasting, brilliant injection mould surfaces
Wear resistant mould surfaces for high quality plastic components.

A műanyagfröccsöntő szerszámok tükörpolírozott felületei igen érzékenyek. A BALITHERM® PRIMEFORM kezelés ideális a formaeltávolítási tulajdonságok javítására, a folymatképesség optimalizálására és az alkatrészminőség javítására. A nagy terhelésnek kitett részek kopás, karcolás, környezeti behatások és helytelen kezelés elleni védelemhez jutnak.

A fröccsöntő szerszámok ilyen kezelésével a termelékenység akár 60%-kal is megnövekedik. A PRIMEFORM diffúziós kezelés a fröccsöntő szerszám felületi keménységét akár 1400 HV értékre is növelheti. Ennek hatására a szerszám lényegesen masszívabbá válik, csökken a feltapadás, a lepattogzás és az élridegedés.

Mindemellett a javításhoz és újrapolírozáshoz nem szükséges a bevonat eltávolítása és ismételt felvitele, így jelentősen csökken a karbantartási igény és az állásidő.

A PRIMEFORM ennek megfelelően az autó-, bútor- és csomagolóipari, valamint egészségügyi célú műanyag fröccsöntő szerszámok ideális kezelése.

  • A felületi keménység akár 1400 HV értékre növekszik.
  • Készre polírozott és hegesztett
  • Következetesen jó felületminőségű munkadarabok
A felületi keménység akár 1400 HV értékre is fokozhatóKiválóan ellenáll a kopásnak, az agresszív anyagoknak és a kondenzációnak
Kevésbé érzékeny a helytelen kezelésre
Készre polírozott és hegesztettAz újrapolírozáshoz és javításhoz nem kell bevonatot eltávolítani, majd újra felvinni
Következetesen jó felületminőségű munkadarabokA forma fényes marad

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up