Choose your country / language

BALITHERM PRIMEFORM A nagy hatékonyságú, ragyogó felületű szerszámok érdekében

Long lasting, brilliant injection mould surfaces
Wear resistant mould surfaces for high quality plastic components.

A műanyagfröccsöntő szerszámok tükörpolírozott felületei igen érzékenyek. A BALITHERM® PRIMEFORM kezelés ideális a formaeltávolítási tulajdonságok javítására, a folymatképesség optimalizálására és az alkatrészminőség javítására. A nagy terhelésnek kitett részek kopás, karcolás, környezeti behatások és helytelen kezelés elleni védelemhez jutnak.

A fröccsöntő szerszámok ilyen kezelésével a termelékenység akár 60%-kal is megnövekedik. A PRIMEFORM diffúziós kezelés a fröccsöntő szerszám felületi keménységét akár 1400 HV értékre is növelheti. Ennek hatására a szerszám lényegesen masszívabbá válik, csökken a feltapadás, a lepattogzás és az élridegedés.

Mindemellett a javításhoz és újrapolírozáshoz nem szükséges a bevonat eltávolítása és ismételt felvitele, így jelentősen csökken a karbantartási igény és az állásidő.

A PRIMEFORM ennek megfelelően az autó-, bútor- és csomagolóipari, valamint egészségügyi célú műanyag fröccsöntő szerszámok ideális kezelése.

  • A felületi keménység akár 1400 HV értékre növekszik.
  • Készre polírozott és hegesztett
  • Következetesen jó felületminőségű munkadarabok
A felületi keménység akár 1400 HV értékre is fokozhatóKiválóan ellenáll a kopásnak, az agresszív anyagoknak és a kondenzációnak
Kevésbé érzékeny a helytelen kezelésre
Készre polírozott és hegesztettAz újrapolírozáshoz és javításhoz nem kell bevonatot eltávolítani, majd újra felvinni
Következetesen jó felületminőségű munkadarabokA forma fényes marad

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up