Choose your country / language

Kompetenciáink

Az Oerlikon Balzers bevonatai növelik a szerszámok és alkatrészek teljesítményét és hatékonyságát.

Kompetenciáink
Kompetenciáink
Kompetenciáink

A súrlódás és a kopás a szerszámok és az alkatrészek élettartamát és teljesítményét korlátozó legfőbb tényezők. Az Oerlikon Balzers bevonatai a leghatékonyabb, és gyakran az egyetlen lehetséges eszközei a működési teljesítményük számottevő javításához.

Könnyebb konstrukciók, egyre növekvő teljesítmény, egyre kisebb méretekkel, valamint környezetbarát üzemeltetési és karbantartási koncepciók megalkotása. Ezek azok a fokozódó, rendszerekkel kapcsolatos elvárások, amik egyre nagyobb követelményeket támasztanak az alkatrészekkel és szerszámokkal szemben. Az Oerlikon Balzers bevonatai, mint például a BALINIT® család és az a BALIQ®, a szóban forgó alkalmazásokhoz igazíthatóak, és ezáltal új lehetőségeket nyitnak meg a teljesítményszabályozásban.

A bevonatolt vágó- és formázószerszámok, lehetővé teszik a nagyobb igényeket támasztó anyagok feldolgozását rövidebb időn belül, alacsonyabb feldolgozási anyagfogyasztással és jobb minőséggel. Az autóipari és a precíziós alkatrészek, esetében a bevonatok új tervezési lehetőségeket nyitnak meg, mivel az egyre kisebb alkatrészek nemcsak ellenállnak a nagyobb terhelésnek, hanem megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak és kisebb költséggel előállíthatóak. 

RA kutatás és fejlesztés, mint a folyamatos innováció alapja, az Oerlikon Balzers vállalati stratégiájának középpontjában áll. A kutatás-fejlesztés elsősorban Liechtensteinben zajlik, ahol a tudományos világ élvonalához tartozó kutatóink dolgoznak, neves folyóiratokban publikálnak és tartanak előadásokat nemzetközi szakmai konferenciákon.

Kínálatunk

Bevonatolási szolgáltatások: Az Oerlikon Balzers Európa minden nagyobb ipari régiójában, Amerikában és Ázsiában is saját bevonatközpontokat működtet. Több tízezer vásárló használja szerződéses bevonási lehetőségeinket. Az Oerlikon Balzers minden nap több százezer szerszámot és precíziós alkatrészt bevonatol ügyfelei számára..

Bevonatoló rendszerek: Oerlikon Balzers bevonatoló berendezések és komplett gyártósorok integrálása partnereink saját termelési folyamataiba, általuk önállóan üzemeltetve és irányítva.

Házon belüli (In-house) bevonatoló központok: Nagy volumenű bevonatolásokhoz az Oerlikon Balzers házon belüli központokat kínál, melyeket az Oerlikon Balzers üzemeltet és irányít az Ön üzemeiben, és integrálja azokat termelésébe.

Értékesítés és Ügyfélszolgálat

Az Oerlikon Balzers 35 országban több mint 110 bevonatközponttal rendelkezik, amely az iparág legnagyobb értékesítési, szolgáltatási és értékesítés utáni hálózatát kínálja ügyfeleinek.

Kapcsolat

Petra Ammann

Petra Ammann

Head of Communications Oerlikon Balzers

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up