Choose your country / language

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers az innovatív felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers a precíziós alkatrészek, valamint a fém- és műanyag-feldolgozó iparág szerszámainak paramétereit és ellenálló képességét jelentős mértékben fokozó felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

A BALINIT és BALIQ néven forgalmazott, rendkívül vékony és egyedülállóan kemény bevonatok csökkentik a súrlódást és a kopást. A BALITHERM márkanév a hőkezelési szolgáltatások széles kínálatát nyitja meg a felhasználók számára, míg a színek nagy választékában rendelkezésre álló BALTONE márkájú bevonatok kiválóan alkalmazhatók dekorációs célokra. A BALIMED vékonyréteg bevonatok kopásállósági, biokompatibilitási, antimikrobiális és kémiailag inert tulajdonságaikkal kifejezetten a gyógyászati alkalmazásokat hivatottak szolgálni. A vállalkozás BALIFOR műszaki márkanév alatt vezetett be megoldásokat kifejezetten a gépjárműipar piaca számára, az ePD eljárás pedig a műanyag alkatrészek krómozott küllemű fémbevonására szolgál.

Világszerte több, mint 1300 bevonatoló rendszer üzemel az Oerlikon Balzers telephelyein és ügyfeleinél. A Balzers rendszerek tervezését és összeállítását Lichtensteinben, Langenthalban (Svájc) és Bergisch Gladbachban (Németország) végzik. Az Oerlikon Balzers Európa, Amerika és Ázsia 36 országában több, mint 110 bevonatoló központ dinamikusan növekvő hálózatát működteti. Az Oerlikon Balzers – együtt az Oerlikon Metco és az Oerlikon AM cégekkel – a svájci székhelyű Oerlikon Group (SIX: OERL) Surface Solutions divíziójának tagja.

Kapcsolat

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up