Choose your country / language

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers az innovatív felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers a precíziós alkatrészek, valamint a fém- és műanyag-feldolgozó iparágak szerszámainak teljesítményét és ellenálló képességét jelentős mértékben fokozó felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

A BALINIT és BALIQ márkanéven forgalmazott, rendkívül vékony és egyedülállóan kemény bevonatok csökkentik a súrlódást és a kopást. A BALDIA portfólió gyémántbevonatai a legmagasabb teljesítményt nyújtják még a legnagyobb kihívást jelentő anyagok megmunkálásakor is. A BALITHERM márkanév a hőkezelési szolgáltatások széles skáláját kínálja, míg az elegáns színek nagy választékában rendelkezésre álló BALTONE márkájú bevonatok kiválóan alkalmazhatók dekorációs célokra. A BALORA hatékonyan védi az alkatrészeket az oxidálódástól és korróziótól rendkívül magas hőmérsékletű környezetben is. A BALIMED vékonyréteg bevonatok a kopásállóság, a biokompatibilitás, az antimikrobiális és kémiailag inert tulajdonságaik révén kifejezetten a gyógyászati alkalmazásokat hivatottak szolgálni. A BALIFOR márkanéven vállaltunk kifejezetten a gépjárműipar számára kifejlesztett megoldásokat vezetett be.

Világszerte több, mint 1300 bevonatoló rendszer üzemel az Oerlikon Balzers telephelyein és ügyfeleinél. A Balzers rendszerek tervezését és összeállítását Lichtensteinben és Bergisch Gladbachban (Németország) végzik. Az Oerlikon Balzers Európa, Amerika és Ázsia 35 országában több, mint 110 bevonatoló központ dinamikusan növekvő hálózatát működteti. Az Oerlikon Balzers – együtt az Oerlikon Metco és az Oerlikon AM cégekkel – a svájci székhelyű Oerlikon Group (SIX: OERL) Surface Solutions divíziójának tagja.

Az Oerlikon bemutatása

Az Oerlikon (SIX: OERL) a felületkezelés, a polimerfeldolgozás és az adalékanyag-gyártás globális innovációs motorja. A Csoport megoldásai és átfogó szolgáltatásai, együtt a felhasznált korszerű anyagokkal javítják, sőt maximalizálják ügyfeleik termékeinek és gyártási folyamatainak teljesítményét, működését, megjelenését és fenntarthatóságát a kulcsfontosságú iparágakban. Az, hogy az Oerlikon évtizedek óta úttörő technológiákat fejleszt és használ, képessé teszi két fő célja elérésére: támogatni ügyfeleit saját céljaik elérésében, és haladni egy fenntartható világ felé. A Csoport székhelye a svájci Pfäffikon, és üzleti tevékenységét két divízióban végzi: Surface Solutions és Polymer Processing Solutions. A 38 országban lévő 207 telephelyével és több, mint 12 600 munkatársával globális piaci szereplő és 2023-ban 2,7 milliárd svájci frank árbevételt ért el.

Kapcsolat

keyboard_arrow_up