\uf1ad

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers bemutatása

Az Oerlikon Balzers az innovatív felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

Az Oerlikon Balzers a precíziós alkatrészek, valamint a fém- és műanyag-feldolgozó iparág szerszámainak paramétereit és ellenálló képességét jelentős mértékben fokozó felületkezelési eljárások egyik világvezető szállítója.

A BALINIT és BALIQ néven forgalmazott, rendkívül vékony és egyedülállóan kemény bevonatok csökkentik a súrlódást és a kopást. A BALITHERM márkanév a hőkezelési szolgáltatások széles kínálatát nyitja meg a felhasználók számára, míg a színek nagy választékában rendelkezésre álló BALTONE márkájú bevonatok kiválóan alkalmazhatók dekorációs célokra. A BALIMED vékonyréteg bevonatok kopásállósági, biokompatibilitási, antimikrobiális és kémiailag inert tulajdonságaikkal kifejezetten a gyógyászati alkalmazásokat hivatottak szolgálni. A vállalkozás BALIFOR műszaki márkanév alatt vezetett be megoldásokat kifejezetten a gépjárműipar piaca számára, az ePD eljárás pedig a műanyag alkatrészek krómozott küllemű fémbevonására szolgál.

Világszerte több mint 1100 bevonatoló rendszer üzemel az Oerlikon Balzers telephelyein és ügyfeleinél. A Balzers rendszerek tervezési és szerelési tevékenységeit Lichtensteinben, Langenthalban (Svájc) és Bergisch Gladbachban (Németország) végzik. Az Oerlikon Balzers egy dinamikusan növekvő, Európa, az amerikai kontinens és Ázsia 36 országában több mint 110 bevonatkezelő központot számláló hálózatot működtet Az Oerlikon Balzers – az Oerlikon Metco és az Oerlikon AM cégekkel együtt – a svájci székhelyű Oerlikon Group (SIX: OERL) Surface Solutions szegmensének a tagja.

Kapcsolat
Petra Ammann
Kommunikáció
P: +423 388 7500
Vegye fel a kapcsolatot velünk
Oerlikon Surface Solutions AG Pfaeffikon, Branch Balzers
Iramali 18
9496 Balzers
Liechtenstein
Importálás mint VCF
Kapcsolat