Choose your country / language

Bevonatolási szolgáltatások

Nyugodtan hagyatkozhat elsőrangú bevonatolási szolgáltatásainkra

Bevonatolási szolgáltatások

Minden évben több mint 200 millió munkadarab – fém- és műanyag-feldolgozó szerszám, valamint precíziós alkatrész – bevonatolását végezzük, műanyagok krómozott hatású fémbevonatolásával együtt. Az Oerlikon Balzers az egyetlen olyan szerződéses bevonatolási szolgáltató, amely sűrű bevonatolóüzemi hálózattal rendelkezik Európa, az amerikai kontinens és Ázsia főbb gazdasági térségeiben. Ez gazdaságos működést, rövid határidőket, valamint helyi ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatást tesz lehetővé.

Az Oerlikon Balzers nemcsak bevonatolást kínál.

Az Oerlikon Balzers elkötelezett a fejlesztések mellett a további forradalmi bevonatolási megoldások kifejlesztése érdekében, így teljesítve a valós piaci igényeket és az ügyfelek egyedi elvárásait. Minden bevonatunkat alaposan bevizsgáljuk saját forgácsoló laborunkban, ahol egyéni tesztsorozatokat is elvégzünk. Az Oerlikon Balzers szolgáltatásainak előnyei egyértelműek:

  • garantált minőségű bevonatolt termékek azonnali rendelkezésre állása
  • építkezési, gyártólétesítményi és alapanyag-beruházás nem szükséges
  • ismeretfelhalmozási, betanítási és gyakorlatszerzési célú beruházás nem szükséges
  • a folyamat kezdési időpontjától függetlenül azonnal élvezheti a legfrissebb innovációk előnyeit

az Oerlikon Balzers termékei tevékenységi területtől és a megcélzott alkalmazástól függetlenül mindig hozzájárulnak szerszámai, valamint precíziós és műanyag alkatrészei értéknövekedéséhez.

Bevonatolási szolgáltatások: teljes körű innovációval

Világszerte következetes csúcsminőséget biztosítunk. Világszerte az összes Balzers bevonatolóüzem rendelkezik ISO ipari szabvány és QS szabványok szerinti tanúsítványokkal, és mindegyikük átfogóan dokumentált műszaki eljárásokat alkalmaz, valamint a szabványos működést ellenőrző belső felülvizsgálatokon esik át.

Pick-up (logisztikai) szolgáltatás: gyors és megbízható

A Pick-up szolgáltatásunk elhozza a bevonatolandó munkadarabokat, majd az elkészült termékeket visszaszállítja. Emellett sürgős igény esetén természetesen expressz szolgáltatást is kínálunk.

Munkadarab-kezelés és -tisztítás: hatékony és eredményes

A hatékony logisztikai folyamatot szállítási, valamint egyedi, termékspecifikus rendszerekkel biztosítjuk. Többlépcsős ultrahangos tisztító gépsorunk PVD-kompatibilis felület-előkészítést tesz lehetővé

Elő- és utókezelés: célszerű és értéknövelő

További előkezelési igény esetén az Oerlikon Balzers az adott esetnek megfelelő munkafázisokat telepíti (például a szűk furatokból a szennyeződéseket eltávolító vákuumos kifűtést, vagy a porózus felületi réteget eltávolító mikroszemcse szórást).

Számos eljárást alkalmazhatunk a szerszám felületkidolgozásának véglegesítésére. Az évek során az Oerlikon Balzers olyan kiterjedt ismeretanyagot szerzett, hogy mindig képes javaslatot tenni az adott igényeknek megfelelő és a lehető legkedvezőbb megoldásra, valamint az alkalmazandó berendezésre.

Minőségelemzés: szigorú, de eredményes

Olyan szupermodern munkafolyamatokat alkalmazunk, mint metallográfia, rétegelemzés, valamint felület- és forgácsolóél-mérés. Ennek köszönhetően szigorú bevonatolási, illetve alapanyagra és forgácsolóélre vonatkozó normák tarthatók fenn.

Senki sem kínál több helyi ügyfélszolgálatot.

Világszerte

Bevonatolóüzemeink részletesebb helymeghatározását és az általuk kínált szolgáltatások leírását az adott országbeli képviseletünk weblapja közli.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up