Choose your country / language

Közösségi média

Lépjen kapcsolatba velünk közösségi média csatornáinkon

A felülettechnológiák, a fejlett anyagok, valamint ezek előnyei a fém- és polimerfeldolgozásban a fenntartható jövő szempontjából nagy érdeklődésre számot tartó témák. Ismerje meg az Oerlikon Balzers és technológiai testvérmárkái legújabb iparági híreit webináriumokon, és kövessen minket közösségi média csatornáinkon. Várjuk a lájkokat és hozzászólásokat.

LinkedIn

LinkedIn

Professzionális üzleti kapcsolatokat tartson fenn velünk
Minden elérhető a felületi megoldások világának legújabb termékeiről és eseményeiről

A LinkedIn az a közösségi üzleti hálózat, ahol a legjobban teremthet és tarthat fenn kapcsolatokat világszerte. Itt mindent megtalál a bevonatolási technológiákról és berendezésekről, a legújabb felületi megoldásokról, ahol ezek segítenek növelni a hatékonyságot és a termelékenységet és még sok mást.

Oerlikon Balzers a LinkedIn-en

YouTube

YouTube

Videón osztjuk meg tudásunkat felületi megoldásokkal és bevonat innovációkkal kapcsolatban

Az Oerlikon Balzers YouTube-csatornáján sok mindent megtudhat felületi megoldásainkról: milyen technológián alapulnak, hogyan működik a bevonatolási folyamat, mi történik a bevonatoló berendezésen belül, mely alkalmazásokhoz a legalkalmasabbak stb. A YouTube-on sok érdekes információval szolgálunk a legújabb bevonat-innovációinkról, eseményekből és interjúkból, valamint a PVD bevonatok vezető technológiai márkájának történetéről. Jó szórakozást, kövess minket és oszd meg videóinkat!

Csatlakozz hozzánk a YouTube-on

Webinárium

Webinárium

Szakértői tudás a webináriumainkból

Számos bevonatolási technológia és megoldás került bemutatásra már webináriumokon – tapasztalt szakemberek segítségével. Használja ki ezt a haladó képzési formátumot, amely rövid időn belül áttekintést nyújt bevonatolási és azok lehetséges alkalmazási területeiről.

Szívesen megosztjuk szakértelmünket azzal, hogy elérhetővé tesszük a webináriumaink felvételeit (bejelentkezés/regisztráció szükséges).

Webinárium felvételei a GoToStage-en

Facebook

Facebook

Találkozzunk a közösségi média leggyakrabban használt csatornáján

Egyetlen nap sincs Oerlikon nélkül: az autóban, amit vezetsz, a következő repülőn vagy a viselt ruhákban valószínűleg az Oerlikon megoldásai lesznek. Tájékoztassa családját és barátait is arról, hogy az Oerlikon Balzers fenntartható felületi megoldásai hol takarítanak meg értékes nyersanyagokat, minimalizálják a környezetterhelést és segítik megőrizni természeti erőforrásainkat.

Kövess minket Facebookon

Instagram

Instagram

Merítsen ihletet a bevonatról készült képekből

Az Instagram népszerűsége évek óta töretlen. Örömmel osztjuk meg veletek szenvedélyünk legszebb pillanatait, és állítjuk a reflektorfénybe a bevonatokat. Kövess minket Instagramon, és engedd, hogy képek és tekercsek elvigyenek téged a bevonatok világába.

Történeteink és tekercseink az Instagramon

Kapcsolat

Petra Ammann

Petra Ammann

Head of Communications Oerlikon Balzers

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up