Choose your country / language

Turbine Pro
Industrial Gas Turbine
Steam Turbines
Engine in flight

A BALINIT TURBINE PRO nagy keménysége és szívóssága egyedülálló védelmet biztosít abrazív kopás, szilárd szemcsék és folyadékcseppek okozta erózió ellen, ezért nagy igénybevételű precíziós alkatrészekhez még magas hőmérséklet esetén is ideális megoldás.  A bevonatolt késztermék minden gépi utómegmunkálás nélkül is rendkívül alacsony felületi érdességgel bír (<0,1 Raµm).

A BALINIT TURBINE PRO bevonatcsalád titán-alumínium-nitrid (TiAlN) rétegszerkezetű, amely optimális arányt eredményez a magas keménység és a maradó nyomófeszültség között. Az elérhető kiváló paraméterek miatt különösen alkalmas nagy igénybevételű alkatrészekhez.

A BALINIT TURBINE PRO az anyagkifáradási élettartamra gyakorolt minimális hatás mellett alkalmazható acél, szuperötvözet és titán alkatrészeken.

A BALINIT TURBINE PRO erózió- és korrózióálló turbinabevonatokkal meghosszabbítható a szervizintervallum, valamint fokozható az üzembiztosság

  • A PVD és PACVD bevonatok különösen alkalmasak precíziós részegységekhez, hiszen eloszlásuk egyenletes, az eredmény megismételhető, és nincs szükség utókezelésre!
  • Az Oerlikon Balzers bevonatolási technológiája környezetbarát megoldás, csökkenti az üzemeltetési költségeket, meghosszabbítja a szervizintervallumot, valamint minden típusú elhasználódástól védi az értékes alkatrészt.
  • A BALINIT TURBINE PRO 40× ellenállóbb az acélnál 
  • 5× ellenállóbb, mint más PVD bevonatolási megoldások
  • Az eredeti alkatrészfelületnél minimális az anyagkifáradás
  • A gázáramlási hatásfok javul a jobb felületi érdességet miatt

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up