\uf1ad

Tapasztalja meg a
BALIQ UNIQUE-ot

A BALIQ® UNIQUE-val a szín szó szerint először jelent meg. Olvass többet

Nézze meg bevonatolási megoldásainkat négyféle módon

Alkalmazások, Termékportfólió, Piacok, Coating Guide (bevonatolási útmutató) tovább...

BALINIT® ALTENSA

Az új bevonatolási megoldás extrém magas forgácsolási sebességhez, érezhetően hosszabb… Tudjon meg többet a BALINIT ALTENSA bevonatokról

BALINIT® FORMERA

Még nehéz AHSS (advanced high-strength steels - kiemelten nagy szakítószilárdságú acélok)… A BALINIT FORMERA további ismertetése

 • Járműipar és szállítmányozás

  Járműipar és szállítmányozás

  Motorok, hajtóművek, olajszivattyúk, fékek, fényszórók, felnik, karosszéria vagy beltér: a modern autók, motorok, kamionok, hajók és vonatok felépítésében alig található olyan részegység, amelynek gyártásában vagy üzemeltetésében az Oerlikon Balzers bevonatai ne jutnának szerephez.

 • Repülőipar

  Repülőipar

  A repülőipari alkatrészeknek a legnehezebb körülményeket is el kell viselniük, valamint a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásokat is teljesíteniük kell. Az Oerlikon Balzers bevonatok ezeket mind az alkatrészek és szerszámok gyártásakor, mind később, egész élettartamuk alatt teljesítik.

 • Egészségügy, élelmiszer- és csomagolóipar

  Egészségügy, élelmiszer- és csomagolóipar

  A gyógyszer- és élelmiszeripar számára a higiénia és biztonság elsődleges fontosságú. Vitathatatlan csúcsminőség, rendkívüli tisztaság, biokompatibilitási szabályszerűség, könnyen tisztítható alkatrészek – a BALINIT bevonatokkal mindezek a feltételek maradéktalanul teljesíthetők.

 • Energiaipar

  Energiaipar

  A szélerőművi részegységeknek, a turbináknak, valamint az olaj- és gázipari alkatrészeknek – továbbá ezek előállítási munkafolyamatainak – a folyamatos üzem és a rendkívüli környezet miatt különösen komoly követelményeknek kell megfelelniük. Az Oerlikon Balzers mindegyik esetben képes biztosítani az optimális megoldást.

 • Fogyasztási cikkek

  Fogyasztási cikkek

  Háztartási készülékek, elektronikai cikkek vagy sportszerek esetében napjainkban a legtöbb alkatrész fémből vagy műanyagból készül. Az Oerlikon Balzers bevonatai a korszerű fogyasztási cikkek megjelenését, teljesítőképességét és élettartamát egyaránt javítják, gyártásukat pedig hatékonyabbá teszik.

 • Gépipar

  Gépipar

  Az Oerlikon Balzers nagy választékban kínál olyan felületkezelési megoldásokat, amelyek a legkülönfélébb gépipari folyamatokban alkalmazott alkatrészgyártó szerszámok és precíziós alkatrészek teljesítményét és ellenálló képességét jelentős mértékben fokozzák.

 • Szerszámozás

  Szerszámalkalmazások

  A súrlódás és a kopás a szerszámok és precíziós alkatrészek teljesítményét és élettartamát korlátozó elsődleges tényező.
  A szerszámok Balzers bevonatolása a fém- és műanyag-feldolgozás termelékenység és minőségbeli fejlesztésének leghatékonyabb módja.