Choose your country / language

BALIMED ALTINA Tükröződésmentes bevonat a sebészeti eszközök élességének fokozására

Tükröződésmentes bevonat a sebészeti eszközök élességének fokozására

Micropituitary rongeurs
Bone repositioning instruments

BALIMED™ ALTINA megőrzi a sebészeti eszközök vágóélét. A bevonat a hamarabb bekövetkező sebgyógyulással hozzájárul a beteg gyorsabb felépüléséhez. A BALIMED™ ALTINA tükröződésmentessége megkönnyíti a sebész munkáját.

  • Rendkívül kemény bevonat
  • Kiváló rozsdamentes acélon
  • Jobb vágási teljesítmény
  • Tükröződésmentes
  • A legkülönfélébb orvosi eszközöknél alkalmazható
BALIMED ALTINA
Bevonat anyaga AlTiN
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe Fekete és bíbor
Bevonat keménység HIT [GPa]* 30 ±3
Súrlódási együttható acéllal (szárazon)** ~ 0.6
Belső feszültség [GPa]*** ~ 0.6
Max. üzemi hőm. [°C]**** 900
Eljárás hőmérséklete < 350
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
**Súrlódási együttható acéllal (szárazon) A keménység megállapítása ball-on-disc (gömbsüveg csiszolattal) vizsgálattal, száraz körülmények között, ASTM G99 szerinti acélgolyóval történt. Felfutás alatt a megadottnál nagyobb értékek fordulhatnak elő.
***Belső feszültség [GPa] A mérések XRD, illetőleg hajlítási eljárással (Stoney-képlet) történtek. A számított hőterhelést kivontuk.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.
keyboard_arrow_up