Choose your country / language

A BALINIT® LUMENA rendkívüli keménysége nagy mechanikai igénybevétel esetén is kiváló kopásvédelmet biztosít.

BALINIT LUMENA

A textúrás fröccsöntőforma-felületeknek élettartamuk alatt változatlannak kell maradniuk. A BALINIT® LUMENA rendkívüli keménységével ezt a követelményt teljesíti, így ideális a GF és CFK megerősített műanyagok fröccsöntő szerszámaihoz, alacsony keménységű (< HRC 40) acélból készült formaszerszámokhoz és nagy szakítószilárdságú lemezek hidegalakításához.

A bevonat jó szigetelőhatása növeli az ömledékáramlást és a formakitöltést, ezzel tovább fokozva a termelékenységet. Nagy szakítószilárdságú lemezek hidegalakítására és nyomásos öntőformákhoz ajánljuk a BALINIT® LUMENA ADVANCED bevonatot.

  • Rendkívüli keménység
  • Kiváló kopásállóság
  • Jobb műanyagáramlási képesség
  • Jobb munkadarab-minőség
BALINIT LUMENA
Bevonat anyaga TiAlN
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe ibolyakékesszürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 33 ±3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 900
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up