Choose your country / language

BALIQ ANTOS Simán fut rozsdamentes acélban a hosszabb szerszámélettartamért

A menetfúrás gyakran az utolsó gyártási lépés, és ebben a kritikus végső fázisban a kiváló minőségű termék biztosítása megköveteli, hogy a menetfúrók hatékonyan és megbízhatóan működjenek. Ezért a nagy teljesítményű bevonat fontos szerepet játszik a gyártási folyamatban: jelentősen javítja a kopásállóságot, kedvező nyomatékgörbét tesz lehetővé, valamint fokozza a forgácsképződést és eltávolítást.

BALIQ ANTOS bevonatos szerszámok
BALIQ ANTOS bevonatos szerszámok
BALIQ ring

Minden tapasztalatunkat és szakértelmünket felhasználtuk a BALIQ® ANTOS kifejlesztésekor, amely az úttörő S3p technológián alapul, és rendkívül kemény bevonatokat tesz lehetővé nagyon sima felületekkel és kiváló tapadással.

A BALIQ® ANTOS egy AlCrN básisú bevonat, kiváló kopásállósággal, amely nagy teljesítményt nyújt, különösen rozsdamentes acél menetfúrásakor. A WC/C felső bevonatréteg kivételes súrlódási és kenési tulajdonságokat biztosít magas hőállóság mellett. Mindez sima futást eredményez, optimalizált forgácsképzéssel és eltávolítással. Az alacsony forgatónyomaték kisebb csúcsterhelés mellett stabil teljesítményt és hosszabb szerszám élettartamot biztosít.

Az S3p® technológia sima felületet biztosít „droplets” (cseppek) nélkül Stabil és megbízható megmunkálási folyamat, utókezelés nélkül
Homogén bevonateloszlás Legnagyobb pontosság a szerszámgeometriában
Az AlCrN-alapú bevonatok nagy kopásállósága, és kiváló tapadás Megnövekedett szerszámélettartam rozsdamentes acél menetfúrásakor
WC/C felső réteg kiváló szárazkenést biztosít Sima bejáratás és optimális forgácsképződés
Alacsonyabb nyomatékok kisebb csúcsterhelés mellett Stabil teljesítmény és hosszabb élettartam
Alacsony súrlódási együttható Kisebb a szerszám hőterhelése és kiváló a felületminőség
keyboard_arrow_up