Choose your country / language

Despre Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers este unul dintre furnizorii de top la nivel mondial ai tehnologiilor de tratare a suprafețelor.

Despre Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers este unul dintre furnizorii de top la nivel mondial ai tehnologiilor de tratare a suprafețelor, care a îmbunătățit semnificativ performanța și durabilitatea componentelor de precizie și a sculelor pentru industria de prelucrarea a metalelor și a materialelor plastice.

Acoperiri extrem de subțiri și foarte rezistente, comercializate sub denumirile de marcă BALINIT și BALIQ, reduc frecarea și uzura. Marca BALITHERM aduce pe piață o gamă vastă de servicii de tratament termic, în timp ce BALTONE cuprinde acoperiri disponibile într-un spectru vast de culori elegante, adecvate în mod optim pentru aplicații decorative. Acoperirile BALIMED ThinFilm – cu strat subtire, cu proprietăți rezistente la uzură, biocompatibile, antimicrobiene și inerte din punct de vedere chimic, au fost dezvoltate special pentru aplicații medicale. Prin brandul tehnologiilor BALIFOR, compania a introdus tehnologii care oferă soluții personalizate destinate pieței auto, în timp ce ePD furnizează soluții pentru metalizarea pieselor din plastic cu aspect cromatic.

Pe plan mondial, peste 1.300 de sisteme de acoperire se află în funcțiune în unitățile de producție Oerlikon Balzers și ale clienților săi. Proiectarea echipamentelor și asamblarea sistemelor Balzers sunt efectuate în Liechtenstein, în Langenthal (Elveția) și în Bergisch Gladbach (Germania). Oerlikon Balzers operează o rețea cu o creștere dinamică de peste 110 centre de acoperire în 36 de țări din Europa, America și Asia. Oerlikon Balzers – împreună cu Oerlikon Metco și Oerlikon AM – face parte din divizia Surface Solutions a Grupului Oerlikon cu sediul în Elveția (SIX: OERL).

Contactați-ne

Petra Ammann

Petra Ammann

Head of Communications Oerlikon Balzers

Opinii sau întrebări? Vă rugăm să ne contactați!

keyboard_arrow_up