Choose your country / language

BALINIT TURBINE PRO Acoperiri pentru protejarea paletelor dumneavoastră

Turbine Pro
Industrial Gas Turbine
Steam Turbines
Engine in flight

Duritatea și aderența BALINIT TURBINE PRO oferă protecție excepțională împotriva uzurii, eroziunii provocate de particulele solide și eroziunii provocate de picăturile de lichid. De aceea, este ideală pentru componentele de precizie supuse unor solicitări mari, chiar și în cazul temperaturilor ridicate.  Produsul acoperit finisat are o rugozitate a suprafeței foarte redusă (<0,1 Raµm) fără a necesita prelucrarea ulterioară a acoperirii.

Gama de acoperiri BALINIT TURBINE PRO, care folosesc structurile nitrură de titan-aluminiu (TiAlN), oferă un raport optim între duritatea mare și tensiunea compresivă reziduală. Acest lucru oferă o performanță excelentă, în special pentru componentele supuse unor solicitări mari.

BALINIT TURBINE PRO poate fi aplicat pe oțel, componente super aliate și din titan, cu efecte minime asupra rezistenței la oboseală.

Acoperirile pentru turbine BALINIT TURBINE PRO rezistente la coroziune și anti-eroziune permit cicluri de întreținere mai îndelungate și fiabilitate în funcționare

  • Acoperirile PVD și PACVD sunt adecvate în mod deosebit pentru componente de precizie datorită uniformității, repetabilității acoperirilor, nefiind necesară post-finisarea!
  • Soluțiile Oerlikon Balzers oferă tehnologii de acoperire ecologice care reduc costurile operaționale, extind intervalele de service și protejează componentele valoroase de orice tip de uzură
  • BALINIT TURBINE PRO are o rezistență de 40 de ori mai mare decât oțelul 
  • Rezistență de 5 ori mai mare la eroziune decât alte soluții de acoperire PVD
  • Solicitare minimă la oboseală a materialului componentei finisate originale
  • Menține rugozitatea suprafeței pentru a îmbunătăți eficiența fluxului de gaz

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up