Choose your country / language

BALINIT LUMENA Acoperire excelentă chiar și supusă unor solicitări mecanice mari

Rezistența excelentă a BALINIT® LUMENA asigură o protecție la uzură excelentă, chiar și in cazul unor solicitări mecanice mari.

BALINIT LUMENA

Nivelul de luciu al suprafețelor texturate ale matrițelor de injecție mase plastice trebuie să rămână nemodificat pe toată durata de viață. Rezistența extrem de mare a BALINIT® LUMENA ajută la îndeplinirea acestor cerințe și este ideal pentru matrițele de injecție mase plastice, pentru materiale plastice armate cu fibră de sticlă, matrițe realizate din oțel cu duritate mică (<HRC 40) și pentru deformarea tablelor dure.

Efectul bun de izolare al acoperirii îmbunătățește curgerea materialului topit și umplerea matriței, crescând astfel și productivitatea. BALINIT® LUMENA ADVANCED este disponibil pentru deformarea tablelor dure și pentru aplicațiile de turnare sub presiune.

  • Duritate extrem de mare
  • Rezistență excelentă la uzură
  • Curgerea plasticului îmbunătățit
  • Crește calitatea pieselor
BALINIT LUMENA
Materialul acoperirii TiAlN
Tehnologia de acoperire Arc
Culoarea acoperirii gri-violet
Duritate acoperire HIT [GPa]* 33 +/- 3
Temp. max. de operare [°C]**** 900
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up