Choose your country / language

BALIMED CNI Pentru ca dispozitivele medicale să funcționeze fără probleme

Pentru ca dispozitivele medicale să funcționeze fără probleme

BALIMED CNI coated medical devices
BALIMED CNI coated MIS instruments

Pentru a prelungi durata de viață a dispozitivelor medicale, în special piesele mobile trebuie protejate împotriva abraziunii și coroziunii. BALIMED™ CNI este o acoperire foarte netedă și rezistentă la temperaturi și îndeplinește în mod optim aceste cerințe.

  • Frecare redusă
  • Reduce uzura prin frecare
  • Rezistență ridicată la oxidare pentru aplicații la temperaturi ridicate
  • Rezistent la substanțe chimice
  • Foarte rezistent la uzură
  • Aspect estetic cu culoare metalică
BALIMED CNI
Materialul acoperirii CrN
Tehnologia de acoperire Sputter
Culoarea acoperirii Gri-argintiu
Duritate acoperire HIT [GPa]* 18 +/- 3
Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** ~0.5
Tensiune internă [GPa]*** ~0.5
Temp. max. de operare [°C]**** 700
Temperatura de proces [°C] < 250
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
**Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
***Tensiune internă [GPa] Măsurători efectuate cu metoda XRD și/sau metoda de încovoiere la șoc (ecuația Stoney). Solicitarea termică calculată a fost scăzută.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
keyboard_arrow_up