Choose your country / language

Sculele acoperite sunt protejate împotriva uzurii, în special. Coeficientul mic de frecare oferă sculelor o protecție eficientă împotriva sudării la rece.

Composing
BALINIT B coated for hob
BALINIT B coated for extrusion punch
Taps that are more resilient thanks to BALINIT® B
Optimum results assured by careful handling.
Metal Forming
Sculele acoperite cu{ValidMarkup}

BALINIT® B sunt caracterizate de o duritate foarte mare și de rezistență bună la rupere. Această acoperire este rezistentă la uzură, iar coeficientul mic de frecare al acesteia oferă sculelor o protecție eficientă împotriva sudării la rece. În plus, BALINIT® B este o acoperire sigură pentru aplicații în industria alimentară.

Testele la care a fost supusă acoperirea TiCN demonstrează duritatea acoperirii în tarodare și formare de filete, aplicații de ștanțare cu solicitări mari și de deformare a metalelor.

  • Duritate foarte mare
  • Rezistența bună la rupere
BALINIT B
Materialul acoperirii TiCN
Tehnologia de acoperire Arc
Culoarea acoperirii gri-albăstrui
Duritate acoperire HIT [GPa]* 37 +/-3
Temp. max. de operare [°C]**** 400
Temperatura de proces [°C] < 500
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
keyboard_arrow_up