Choose your country / language

BALITHERM PRIMEFORM Pentru matrițe foarte eficiente cu suprafețe excelente

Long lasting, brilliant injection mould surfaces
Wear resistant mould surfaces for high quality plastic components.

Suprafețele lustruite, cu aspect de oglindă, ale matrițelor de injecție mase plastice sunt foarte sensibile. Tratamentul BALITHERM® PRIMEFORM este modalitatea ideală de îmbunătățire a demulării, optimizare a fiabilității procesului și creștere a calității componentelor. Zonele supuse unor tensiuni mari sunt rezistente la uzură și sunt protejate împotriva zgârieturilor, factorilor din mediul înconjurător și utilizării inadecvate.

Acest tratament al formelor pentru turnarea prin injecție poate crește productivitatea până la 60%. Tratamentul prin difuzie PRIMEFORM crește duritatea suprafeței până la 1400 HV. Astfel, matrițele sunt considerabil mai robuste, iar acumulările, fisurile și fragilitatea muchiilor tăietoare se reduc.

Reparațiile și efectuarea unei noi lustruiri sunt posibile fără îndepărtarea acoperirii existente și realizarea unei acoperiri noi, reducând astfel timpii de întreținere și de nefuncționare.

PRIMEFORM este tratamentul ideal pentru matrițele de injecție a materialelor plastice pentru autovehicule, mobilier, placări și industria tehnologiilor medicale.

  • Duritatea suprafeței este crescută până la 1400 HV
  • Sudate și lustruite rapid
  • Calitate considerabil crescută a suprafețelor componentelor
Duritatea suprafeței este crescută până la 1400 HVRezistență mare la uzură, substanțe agresive și condens
Sensibilitate redusă la utilizarea inadecvată
Sudate și lustruite rapidReparații și efectuarea unei lustruiri noi, fără îndepărtarea acoperirii existente și fără a realiza o nouă acoperire
Calitate crescută a suprafețelor componentelorPăstrarea luciului matrițelor

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up