Choose your country / language

BALIMED ZIRCONA Color of choice for digital impressions – accurate scans and reproduction of dental prosthetics

Abutment
Abutment
Drill

BALIMED™ ZIRCONA offers superior wear resistance and provides highly accurate digital impressions due to its pale golden color, which is especially beneficial in fabricating dental prosthetics. It is an excellent choice over conventional TiN gold coatings.

  • For accurate and reliable scan results
  • Exceptional wear resistance for longevity
  • Color coded drills for easy visual identification
  • Proven biocompatibility
BALIMED ZIRCONA
Materialul acoperirii ZrN (Zirconium Nitride)
Tehnologia de acoperire Arc
Culoarea acoperirii pale gold
Duritate acoperire HIT [GPa]* 20 - 25
Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** 0.5
Temp. max. de operare [°C]**** 500
Temperatura de proces [°C] 350
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
**Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
keyboard_arrow_up