Choose your country / language

BALINIT FUTURA NANO Performanță înaltă pentru ștanțe, matrițe și pentru componentele de precizie

Acoperirile TiAlN cu stabilitate termică mare sunt ideale pentru componentele de precizie supuse unor solicitări foarte mari și pentru operații dificile de deformare a metalelor.

BALINIT FUTURA NANO
BALINIT FUTURA NANO
BALINIT FUTURA NANO

Duritatea și aderența BALINIT® FUTURA NANO oferă protecție împotriva uzurii și eroziunii. De aceea, este ideal pentru componentele de precizie supuse unor solicitări mari, chiar și în cazul temperaturilor ridicate.  Acesta este și avantajul major pentru uneltele de turnare prin injecție a materialelor plastice, pentru sculele din HSS și carbură.

Structurile nitrură de titan-aluminiu (TiAlN) oferă un raport optim între duritatea mare și tensiunea compresivă reziduală. Acest lucru oferă o performanță excelentă, în special pentru componentele supuse unor solicitări mari și pentru uneltele de deformare a metalelor.

Pentru componentele sensibile la temperatură, BALINIT® FUTURA NANO ARCTIC este disponibil pentru acoperiri la temperaturi de doar 200°C.

Raport optimizat între duritate și solicitare de compresiune rezidualăAderență excelentă a acoperirilor
Proprietăți de alunecare mai bune datorită unei calități mai mari a suprafețeiDemularea și calitatea suprafețelor componentelor crescute
Stabilitate chimică și termică excelentăPrelucrarea în mediu uscat și prelucrarea cu o cantitate minimă de lubrifiant

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up