Choose your country / language

BALIQ ANTOS Funcționare fără probleme în oțel inoxidabil pentru o durată de viață mai mare a sculei

Filetarea este adesea operația finală de fabricație, iar pentru a asigura un produs de înaltă calitate în această fază critică, este necesar ca tarozii să funcționeze eficient și fiabil. Prin urmare, o acoperire de înaltă performanță joacă un rol important în procesul de producție: îmbunătățește semnificativ rezistența la uzură, permite o valoare corespunzătoare a solicitării la torsiune și îmbunătățește formarea și evacuarea așchiilor.

BALIQ ANTOS coated tools
BALIQ ANTOS coated tools
BALIQ ring

Ne-am folosit toată experiența și expertiza noastră pentru a dezvolta BALIQ® ANTOS care se bazează pe tehnologia de pionerat S3p, tehnologie care permite obținerea de acoperiri foarte dure, cu suprafețe netede și aderență remarcabilă.

BALIQ® ANTOS constă dintr-un strat de bază AlCrN cu rezistență excelentă la uzură care oferă performanțe ridicate, în mod special la filetarea oțelului inoxidabil. Stratul superior de acoperire WC/C asigură proprietăți excepționale de frecare și lubrifiere cu rezistență la temperaturi ridicate. Acesta asigură un efect de funcționare lină, având ca rezultat formarea și eliminarea optimă a așchiilor. Cuplul de torsiune cu doar câteva vârfuri de sarcină asigură performanță stabilă și o durată de viață mai lungă a sculei.

Tehnologia S3p® asigură o suprafață netedă, fără particule de material insuficient vaporizat Proces de prelucrare stabil și fiabil, post-tratmentul nu este necesar
Distribuție omogenă a acoperirii Precizie ridicată a geometriei sculei
Stratul de bază din AlCrN oferă rezistență ridicată la uzură și aderență excelentă Durată de viață extinsă a sculei la filetarea în oțel inoxidabil
Stratul superior din WC/C oferă o remarcabilă lubrifiere uscată Efect de funcționare lină și formare optimă a așchiilor
Solicitare de torsiune cu doar câteva vârfuri de sarcină Performanță stabilă și durată de viață mai lungă a sculei
Coeficient scăzut de frecare Sarcină termică mai mică pe sculă și calitate excelentă a suprafeței

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up