Choose your country / language

Servicii de acoperire

În fiecare an, mai mult de 200 de milioane de piese - scule pentru prelucrarea metalelor și materialelor plastice și componente de precizie - sunt acoperite, iar piesele din materiale plastice sunt metalizate cu efecte de crom. Oerlikon Balzers este singurul furnizor de servicii de acoperire cu o rețea vastă de centre de acoperire, localizate în toate regiunile industriale majore din Europa, America și Asia. Acest lucru garantează proceduri eficiente, timpi scurți de livrare și centre locale de consultanță pentru clienți.

Oerlikon Balzers oferă mai mult decât o simplă acoperire.

Oerlikon Balzers stă la baza descoperirii, și mai apoi la dezvoltarea unor soluții noi de acoperire, adaptate nevoilor pieței actuale și cerințelor individualizate ale clienților. Toate acoperirile sunt testate laborios în laboratorul nostru de prelucrare, unde pot fi efectuate și serii de teste individuale. Avantajele utilizării serviciilor Oerlikon Balzers sunt clare:

  • disponibilitate imediată a produselor acoperite, având calitate garantată
  • nu este necesară investiția în construcții, unități de producție și materiale de lucru
  • nu sunt necesare cheltuieli pentru achiziție de know-how, instruirea personalului sau experiență practică
  • beneficii imediate din inovații, oricând sunt introduse

Nu contează în ce industrie activați sau pentru ce aplicație aveți nevoie de produsele Oerlikon Balzers, acestea oferă rezistență sculelor, componentelor de precizie sau pieselor dumneavoastră din plastic.

Servicii de acoperire: inovații integrale

Asigurăm constant, la nivel mondial, calitatea înaltă. Toate centrele de acoperire Balzers din întreaga lume sunt certificate conform standardului ISO pentru industrie și standardelor de asigurare a calității, utilizează standarde tehnice documentate cuprinzător și sunt supuse auditurilor interne pentru a asigura conformitatea cu aceste standarde

Serviciu de colectare: rapid și fiabil

Serviciul nostru de colectare preia piesele pentru acoperire și apoi vi le returnează. În plus, dacă aveți nevoie rapid de aceste piese, vă oferim un serviciu urgent.

Manipularea și curățarea: eficient și curat

Asigurăm servicii eficiente de transport și sisteme individuale de montare specifice produsului. Linia noastră de curățare în mai mulți pași cu ultrasunete permite pregătirea suprafețelor compatibile cu acoperirea PVD

Pre-/Post-tratament: adecvat și plus valoare

Dacă este necesar un pre-tratament, Oerlikon Balzers utilizează tehnologiile corespunzătoare în fiecare caz (de exemplu, degazificarea într-un cuptor cu vid pentru eliminarea reziduurilor materiale din orificiile înguste, sau microsablarea pentru a elimina straturile poroase ale suprafeței).

Sunt aplicate numeroase metode pentru a face ultimele retușuri sculelor. Odată cu trecerea anilor, Oerlikon Balzers a câștigat experiența necesară pentru a putea sugera cele mai bune soluții și echipamente posibile, care să îndeplinească nevoile dumneavoastră.

Analiza calității: dur, dar de succes

Sunt utilizate proceduri de ultimă oră, precum metalografia, analiza straturilor și măsurători ale suprafețelor și muchiilor așchietoare. Astfel, sunt păstrate standardele înalte de calitate ale acoperirii pentru suprafață, substrat și muchiile așchietoare.

Nimeni nu oferă mai multe servicii locale destinate clienților.

La nivel mondial

Informații suplimentare despre locațiile centrelor noastre de acoperire și serviciile oferite de acestea, pot fi găsite pe pagina de internet a companiei în limba dumneavoastră.

Opinii sau întrebări? Vă rugăm să ne contactați!

keyboard_arrow_up