Choose your country / language

Aplicații

Tratamente de suprafață mai durabile, mai rapide și mai fiabile pentru scule și componente de precizie

Tratamente de suprafață pentru scule și componente de precizie pentru mai multă eficiență, frecare mai redusă și durată de viață mai mare

Aplicații

Frecarea și uzura sunt factorii importanți care influențează performanța și durata de viață a sculelor și a componentelor de precizie. Acoperirile și nitrurările Oerlikon Balzers se situează printre cele mai eficiente moduri prin care se obține o diferență semnificativă în ceea ce privește performanța operațională. 

Sculele acoperite îmbunătățesc productivitatea și calitatea la prelucrarea metalelor și materialelor plastice, în timp ce componentele acoperite din vehicule, mașini și aparate electrocasnice își îndeplinesc funcțiile într-un mod mai fiabil și pentru o perioadă mai lungă.

Tratamentele de suprafețe Oerlikon Balzers…

  • reduc uzura și frecarea
  • îmbunătățesc productivitatea și fiabilitatea
  • consolidează rezistența la oxidare și la zgâriere
  • măresc duritatea suprafeței
  • ajută la reducerea consumului de energie, de combustibil și de lubrifianți

... îmbunătățesc vizibil eficiența, productivitatea și durata de viață!

Acoperirile tribologice Oerlikon Balzers oferă o combinație unică între coeficientul redus de frecare, rezistența mare la uzură și capacitatea de încărcare extrem de ridicată. O caracteristică specială o reprezintă funcționarea extraordinară și performanța de funcționare uscată a acoperirilor concepute de Oerlikon Balzers.

 

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up