\uf1ad

75 years of Oerlikon Balzers

Endless passion for sustainable surface solutions! Read more ...

Improving efficiency of aero engines

Oerlikon Balzers and MTU Aero Engines signed a ten-year-contract. Read more ...

Oerlikon acquires Coeurdor

... to expand into the growing luxury goods market. Continue …

BALDIA

Oerlikon Balzers introduce noul său portofoliu de acoperiri cu diamant. Citește mai mult ...

 • Autovehicule și transport

  Autovehicule și transport

  Fie motoare sau sisteme de distribuție, pompe pentru combustibil sau dispozitive de frânare, faruri sau jante, caroserie sau interior: la autovehiculele cu motoare moderne, motociclete, camioane, nave și trenuri, unde nu sunt implicate acoperirile Oerlikon Balzers, totul este mai dificil, fie că este vorba de prelucrare sau operare.

 • Aeronautică

  Aeronautică

  Componentele din industria aeronautică trebuie să reziste celor mai solicitante condiții și să corespundă reglementărilor stricte de siguranță și de mediu. Acoperirile Oerlikon Balzers sunt concepute să îndeplinească aceste provocări pe parcursul producției componentelor și sculelor și duratei de viață a acestora.

 • Medicină

  Medicină

  Caracterul funcțional al suprafețelor cu acoperiri PVD a devenit o componentă indispensabilă a tehnologiei medicale moderne deoarece acoperirile oferă o combinație unică de duritate superioară a suprafeței, coeficient de frecare redus și proprietăți anticorozive. Pe lângă calitatea ireproșabilă, industria medicală pretinde și respectarea reglementărilor privind biocompatibilitatea.

 • Produse alimentare și ambalare

  Produse alimentare și ambalare

  Igiena și siguranța sunt extrem de importante în industriile de procesare a produselor alimentare. Calitatea înaltă, curățenia excelentă, conformitatea cu regulamentele de biocompatibilitate și componentele ușor de curățat - toate aceste cerințe pot fi îndeplinite cu acoperirile BALINIT.

 • Energie electrică

  Energie electrică

  Funcționarea continuă și mediile extreme plasează cele mai înalte cerințe asupra pieselor individuale ale morilor de vânt și turbinelor, componentele utilizate în exploatarea de petrol si gaze, precum și asupra proceselor utilizate pentru fabricarea acestor piese și componente. Oerlikon Balzers poate oferi soluția optimă pentru fiecare caz.

 • Bunuri de consum

  Bunuri de consum

  Fie aparatele casnice, aparatele electronice de consum sau echipamentele sportive, majoritatea obiectelor pe care le folosim în prezent sunt realizate din metal sau plastic. Acoperirile Oerlikon Balzers îmbunătățesc designul, performanța și durata de utilizare a bunurilor moderne de consum și fac producerea lor mai eficientă.

 • Inginerie

  decorativă

  Oerlikon Balzers oferă o gamă vastă de soluții de tratare a suprafețelor, care îmbunătățesc semnificativ performanța și durabilitatea sculelor de fabricare a componentelor și ale componentelor de precizie utilizate în aplicațiile din domeniul ingineriei.

 • Fabricarea sculelor

  Aplicații ale sculelor

  Uzura este factorul important care influențează performanța și durata de viață a sculelor de precizie.
  Îmbunătățirea sculelor cu acoperirile Balzers este cel mai eficient mod de creștere a productivității și calității prelucrării metalelor și a materialelor plastice.


Oerlikon Balzers vă urează bun venit

Oerlikon Balzers este unul dintre furnizorii de top la nivel mondial ai tehnologiilor de tratare a suprafețelor, care a îmbunătățit semnificativ performanța și durabilitatea componentelor de precizie și a sculelor pentru industria de prelucrare a metalelor și a materialelor plastice.