\uf1ad

Experiența
BALIQ UNIQUE

Cu BALIQ® UNIQUE culoarea a intrat efectiv în joc pentru prima dată. Aflați mai mult

Incercati unul din cele patru moduri de a alege

Aplicatii, Portofoliu, Piata, Ghid pentru alegerea acoperirii click aici

BALINIT® ALTENSA
Noul tip de acoperire pentru

regimuri extreme de aschiere si cu o durata de viata mai mare Aflati mai multe

BALINIT® FORMERA

Rezistentă chiar și pentru aplicații de deformare a oțelului cu duritate mare (AHSS). Aflați mai multe despre BALINIT FORMERA

 • Autovehicule și transport

  Autovehicule și transport

  Fie motoare sau sisteme de distribuție, pompe pentru combustibil sau dispozitive de frânare, faruri sau jante, caroserie sau interior: la autovehiculele cu motoare moderne, motociclete, camioane, nave și trenuri, unde nu sunt implicate acoperirile Oerlikon Balzers, totul este mai dificil, fie că este vorba de prelucrare sau operare.

 • Aeronautică

  Aeronautică

  Componentele din industria aeronautică trebuie să reziste celor mai solicitante condiții și să corespundă reglementărilor stricte de siguranță și de mediu. Acoperirile Oerlikon Balzers sunt concepute să îndeplinească aceste provocări pe parcursul producției componentelor și sculelor și duratei de viață a acestora.

 • Industria medicală, alimentară și de ambalare

  Industria medicală, alimentară și de ambalare

  Igiena și siguranța sunt cele mai importante pentru industria farmaceutică și de procesare a alimentelor. Calitatea înaltă, curățenia excelentă, conformitatea cu regulamentele de bio-compatibilitate și componentele ușor de curățat - toate aceste cerințe pot fi îndeplinite cu acoperirile BALINIT.

 • Energie electrică

  Energie electrică

  Funcționarea continuă și mediile extreme plasează cele mai înalte cerințe asupra pieselor individuale ale morilor de vânt și turbinelor, componentele utilizate în exploatarea de petrol si gaze, precum și asupra proceselor utilizate pentru fabricarea acestor piese și componente. Oerlikon Balzers poate oferi soluția optimă pentru fiecare caz.

 • Bunuri de consum

  Bunuri de consum

  Fie aparatele casnice, aparatele electronice de consum sau echipamentele sportive, majoritatea obiectelor pe care le folosim în prezent sunt realizate din metal sau plastic. Acoperirile Oerlikon Balzers îmbunătățesc designul, performanța și durata de utilizare a bunurilor moderne de consum și fac producerea lor mai eficientă.

 • Inginerie

  decorativă

  Oerlikon Balzers oferă o gamă vastă de soluții de tratare a suprafețelor, care îmbunătățesc semnificativ performanța și durabilitatea sculelor de fabricare a componentelor și ale componentelor de precizie utilizate în aplicațiile din domeniul ingineriei.

 • Fabricarea sculelor

  Aplicații ale sculelor

  Uzura este factorul important care influențează performanța și durata de viață a sculelor de precizie.
  Îmbunătățirea sculelor cu acoperirile Balzers este cel mai eficient mod de creștere a productivității și calității prelucrării metalelor și a materialelor plastice.