Choose your country / language

BALINIT CROMA / CROMA PLUS Cu BALINIT CROMA, prelucrarea materialelor plastice se va realiza la cel mai înalt nivel, chiar și pentru componentele de dimensiuni mari.

Este o soluție inovatoare de protecție împotriva uzurii, care crește productivitatea și eficiența procesului de prelucrarea a materialelor plastice, chiar și pentru componentele de dimensiuni mari.

BALINIT CROMA / CROMA PLUS

Fie pentru turnarea prin injecție, formarea prin extrudare sau prin suflare, doar suprafețele cu o calitate de top asigură productivitatea și eficiența optimă în domeniul fabricării. BALINIT® CROMA și BALINIT® CROMA PLUS sunt cele mai bune alegeri pentru prelucrarea cu succes a materialelor plastice, chiar și pentru componente de dimensiuni mari.

Cu ajutorul CROMA și CROMA PLUS, se reduc costurile pentru scule, producție și întreținere, fiind acoperirile ideale pentru producerea de rame din PVC pentru ferestre, materiale plastice extrudate și pentru prelucrarea cauciucului.

  • Duritate foarte mare a acoperirii
  • Coeficient mic de frecare
  • Aderență excelentă
  • Productivitate, eficiență economică și fiabilitate crescute
  • Acoperiri pentru componente de mari dimensiuni
Duritate mare a acoperirii Protecție la un nivel înalt împotriva uzurii abrazive
Structură cu straturi multiple Coroziune semnificativ redusă, datorită saturației chimice și a structurii dense cu straturi multiple
Coeficient mic de frecare Materialele utilizate pentru formare alunecă foarte bine pe suprafețele sculei
Proprietăți excelente ale suprafeței Aderență excelentă
keyboard_arrow_up