Choose your country / language

BALIMED A Acoperirea noastră biocompatibilă antiaderentă

Acoperirea noastră biocompatibilă antiaderentă

Dental abutments
Dental instruments and tools
Surgical instruments
Bone drills and reamers

Industria medicală actuală nu pretinde doar o calitate fără compromis, ci și are în vedere și respectarea reglementărilor privind biocompatibilitatea. În cazul multor operații, este, de asemenea, important ca sângele și țesutul să nu rămână pe instrumentele chirurgicale. BALIMED™ A de culoarea aurului îndeplinește cel mai bine aceste cerințe:

  • Sângele și țesutul nu rămân pe instrumentele chirurgicale
  • Rezistent la uzură și cu cod de culori
  • Adecvat pentru multe instrumente chirurgicale (mașină de găurit pentru oase și fierăstraie de amputare, alezoare, clești etc.)
  • Autoclavabil
  • Stabil din punct de vedere chimic
BALIMED A
Materialul acoperirii TiN
Tehnologia de acoperire Arc
Culoarea acoperirii Aur galben
Duritate acoperire HIT [GPa]* 30 +/- 3
Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** ~ 0,6
Tensiune internă [GPa]*** ~ 0,6
Temp. max. de operare [°C]**** 600
Temperatura de proces [°C] < 350
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
**Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
***Tensiune internă [GPa] Măsurători efectuate cu metoda XRD și/sau metoda de încovoiere la șoc (ecuația Stoney). Solicitarea termică calculată a fost scăzută.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up