Choose your country / language

Termeni de utilizare și Notă legală

Prin accesarea acestui site web și a paginilor sale (denumit în continuare "site-ul web"), declarați că acceptați următorii termeni și condiții de utilizare (denumiți în continuare "Termeni și condiții"). Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și condițiile, vă rugăm să vă abțineți de la accesarea acestui site web.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului web este protejat de legea drepturilor de autor. Toate drepturile rămân rezervate companiei Oerlikon. Este permisă descărcarea sau imprimarea unor pagini individuale și/sau a unor părți ale site-ului web, cu condiția ca nici declarațiile privind drepturile de autor și nici alte denumiri protejate prin lege să nu fie eliminate sau modificate. Atunci când descărcați software sau alte date de pe site-ul web sau le copiați în orice alt mod, toate drepturile de proprietate rămân la Oerlikon. Reproducerea (integrală sau parțială), transmiterea, modificarea, conectarea sau utilizarea Website-ului pentru publicare sau în scopuri comerciale este interzisă fără acordul prealabil scris al Oerlikon.

Copierea sau partajarea informațiilor, datelor, textelor, imaginilor și graficelor în scopuri comerciale sau pentru utilizarea pe alte site-uri web necesită acordul prealabil al OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon. Toate persoanele și situațiile au fost reconstituite de actori.

Pe site-ul nostru web au fost folosite mărci înregistrate, denumiri comerciale, modele și logo-uri înregistrate. Chiar și în cazuri particulare, când acestea apar fără marca lor, se aplică toate normele și dispozițiile legale.

Fără garanție

Oerlikon depune eforturi rezonabile pentru a asigura fiabilitatea informațiilor prezentate pe site-ul web, dar nu oferă nicio garanție sau declarație cu privire la acuratețea sau fiabilitatea informațiilor furnizate pe site-ul web. Orice informație publicată și orice opinie exprimată pe Site-ul web sunt furnizate de Oerlikon pentru uz personal și numai în scop informativ; acestea pot fi modificate de Oerlikon în orice moment și fără notificare prealabilă.

Nici o ofertă

Informațiile publicate pe site-ul web nu constituie o solicitare de depunere a unei oferte și nici nu constituie o ofertă sau o recomandare de a achiziționa sau de a vinde vehicule de investiții sau de a efectua orice alte tranzacții. Site-ul web nu este destinat persoanelor care fac obiectul unei jurisdicții care interzice publicarea sau accesul la site-ul web.

Limitarea răspunderii

Oerlikon își declină, fără limitare, orice răspundere pentru orice pierdere sau daună de orice fel, inclusiv orice daune directe, indirecte sau indirecte, care ar putea fi cauzate de utilizarea sau accesul la site-ul web sau la orice linkuri către site-uri web ale terților. Acest lucru este valabil și pentru pierderile și daunele cauzate de viruși.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Sub rezerva termenilor și condițiilor stabilite în prezentul document, orice utilizare a site-ului web și toate litigiile juridice care apar în legătură cu acesta sunt guvernate exclusiv de legislația elvețiană. Locul exclusiv de jurisdicție este Elveția.

Oerlikon

Denumirea Oerlikon se referă la OC Oerlikon Corporation AG, Pfäffikon și include orice filiale directe sau indirecte ale acesteia.

Informații corporative

Consiliul de administrație

 • Prof. Dr. Michael Süss, președinte executiv
 • Gerhard Pegam, vicepreședinte
 • Alexey V. Moskov, membru
 • Jürg Fedier, membru
 • Zhenguo Yao, membru
 • Paul Adams, membru
 • Irina Matveeva, membru
 • Inka Koljonen, membru

Comitetul executiv

 • Prof. Dr. Michael Süss, președinte executiv
 • Philipp Müller, director financiar
 • Anna Ryzhova, director de resurse umane
 • Dr. Markus Tacke, director executiv al diviziei Soluții de suprafață
 • Georg Stausberg, director executiv al Diviziei de soluții de prelucrare a polimerilor

Adresa

OC Oerlikon Corporation AG, Pfäffikon

Churerstrasse 120
CH-8808 Pfäffikon SZ
Elveția
info(at)oerlikon.com

Sediul social

Pfäffikon SZ, Comunitatea Freienbach
Registrul Comerțului din cantonul Schwyz
Numărul societății: CHE-103.488.578
UID MWST Nr: CHE-116.316.811

Aviz juridic

OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon (societate pe acțiuni)

Churerstrasse 120
8808 Pfäffikon
Elveția
E-Mail: info(at)oerlikon.com

Președinte executiv: Prof. Dr. Michael Süss

Întrebări, sugestii sau comentarii

Vă rugăm să adresați orice întrebări, sugestii sau comentarii la: info@oerlikon.com.

Disclaimer

Acești Termeni de utilizare și Notă legală sunt în limba engleză, care va fi limba de control în toate privințele, iar toate versiunile acestora în orice altă limbă vor fi doar pentru acomodare și nu vor fi obligatorii pentru OC Oerlikon Management AG, Pfäffikon.

keyboard_arrow_up