Choose your country / language

Această acoperire sporește capacitatea portantă, oferă duritatea necesară a suprafeței și îmbunătățește semnificativ rezistența acoperirii din carbon suprapuse, eficientă din punct de vedere tribologic, care se potrivește perfect pentru substraturi mai moi, precum oțelul inoxidabil și titanul.

Acoperirea ideală pentru reziliență maximă depinde, în mare măsură, de substratul utilizat. Proiectată pentru substraturi mai moi, precum oțelul inoxidabil și titan, sau substraturi care sunt supuse constant impacturilor, BALIQ® CARBOS STAR dispune de un strat suplimentar pe bază de nitrură de crom pentru a rezista sarcinilor extreme.

Acest strat modificat sporește capacitatea portantă, oferă duritatea necesară a suprafeței și îmbunătățește semnificativ rezistența acoperirii din carbon suprapuse, eficientă din punct de vedere tribologic. BALIQ® CARBOS STAR oferă performanță tribologică superioară și este, așadar, ideală pentru componente care sunt expuse constant la sarcini extrem de ridicate.

Fricțiunea și uzura ridicate sunt cele mai pretențioase dificultăți în aplicații, precum motoarele pentru mașinile de curse. Atunci când șoferii testează limitele mașinilor de curse, componente esențiale, precum bolțurile pistoanelor, arborii cu came și culbutorii trebuie să ofere performanță maximă și să reziste la sarcini extreme.

  • Un strat de bază suplimentar, dur, durabil, din nitrură de crom (CrN) oferă duritatea necesară a suprafeței și sporește reziliența acoperirii din carbon suprapuse, eficientă din punct de vedere tribologic
  • BALIQ® CARBOS STAR oferă o combinație unică de duritate ridicată, grad de uzură redus, coeficient de fricțiune redus și rugozitate redusă
  • Performanță îmbunătățită considerabil versus DLC convențional pentru aplicații tribologice pretențioase
  • Temperatura scăzută de proces care permite o gamă largă de materiale ale substratului.
  • Se potrivește perfect pentru substraturi mai moi, precum oțelul inoxidabil și titanul

Opinii sau întrebări? Vă rugăm să ne contactați!

keyboard_arrow_up