Choose your country / language

BALIMED FUTURA Estetică ridicată și o mai bună identificare prin codificarea culorilor

Estetică ridicată și o mai bună identificare prin codificarea culorilor

BALIMED FUTURA - high aesthetics and better identification through colour coding

BALIMED™ FUTURA de culoarea bronzului nu doar îmbunătățește estetica instrumentelor medicale, ci ajută chirurgii să își identifice mai bine instrumentele de lucru. De asemenea, duritatea ridicată a acoperirii BALIMED™ FUTURA conferă instrumentelor chirurgicale tăișuri ascuțite și protecție remarcabilă împotriva uzurii abrazive.

  • Codul culorilor
  • Tăișuri mai ascuțite
  • Duritate mare
  • Uzură minimă
  • Stabilitate termică mare
BALIMED FUTURA
Materialul acoperirii TiAlN
Tehnologia de acoperire Arc
Culoarea acoperirii Bronz
Duritate acoperire HIT [GPa]* 33 +/- 3
Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** 0.6
Tensiune internă [GPa]*** 0.6
Temp. max. de operare [°C]**** 700
Temperatura de proces [°C] < 350
Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
*Duritate acoperire HIT [GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază. Duritatea poate fi adaptată în funcție de aplicație.
**Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
***Tensiune internă [GPa] Măsurători efectuate cu metoda XRD și/sau metoda de încovoiere la șoc (ecuația Stoney). Solicitarea termică calculată a fost scăzută.
****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up