Choose your country / language

BALINIT MOLDENA

A BALINIT MOLDENA 7 µm vastag, szinte az összes korábbi műanyag-feldolgozásra használt bevonat keménységét meghaladja és kiemelkedő kopás- és korrózióállóságot biztosít.

Ezek a tulajdonságok tökéletes bevonattá teszik fröccsöntéshez és erősen koptató hatású – mint például üvegszál erősítésű műanyag – anyagok extrudálásához, valamint ideális korrozív anyagok, például teljesen újrahasznosított vagy magas égésgátló tartalmú anyagok fröccsöntéséhez.

BALINIT MOLDENA
Bevonat anyaga CrN/CrON
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe Sötét szivárvány
Bevonat keménység HIT [GPa]* 28 +/-3
Súrlódási együttható acéllal (szárazon)** ~0.5
Max. üzemi hőm. [°C]**** 700
Eljárás hőmérséklete 350
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
**Súrlódási együttható acéllal (szárazon) A keménység megállapítása ball-on-disc (gömbsüveg csiszolattal) vizsgálattal, száraz körülmények között, ASTM G99 szerinti acélgolyóval történt. Felfutás alatt a megadottnál nagyobb értékek fordulhatnak elő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up