\uf1ad

BALINIT CROVEGAProtecție perfectă pentru suprafețe netede

×
Acoperire BALINIT CROVEGA

Protecția mare împotriva uzurii, combinată cu rezistența bună la coroziune, face din BALINIT® CROVEGA o soluție foarte căutată pentru suprafețele netede. Aderența și duritatea acoperirii sunt mai mari decât la acoperirea galvanică pe bază de crom, având însă aceeași rezistență la oxidare.

Fiind neutră pentru produsele din industria alimentară, CROVEGA este o acoperire foarte densă și netedă, și, de aceea, este ideală pentru matrițele de turnare prin injecție și pentru alte matrițe foarte finisate.

 • Avantaje

  Avantaje

  Foarte dens și neted

   

  Rezistență bună la coroziune
  Ideală pentru suprafețele netede ale matrițelor de injecție mase plastice

  Acoperire bună pe bază de nitrură de crom

   

  Protecție mare împotriva uzurii

 • Specificații

  Specificații

  BALINIT CROVEGA
  Materialul acoperirii CrN
  Structura acoperirii Sputter
  Culoarea acoperirii gri-argintiu
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* 18+/-3
  Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** ~0,5
  Temp. max. de operare [°C]**** 700
  Temperatură de acoperire [°C] < 250
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  **Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
  ****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
 • Aplicație

  Aplicații recomandate

  • Matrițe utilizate în domeniul medical.
  • Turnare prin injecție a materialelor plastice (materiale plastice, care, în timpul prelucrării elimină gaze pe bază de clor, fluor sau alte substanțe volatile agresive)
  • Excelentă pentru suprafețele matrițelor finisate cu aspect de oglindă, fotogravate sau prelucrate prin electroeroziune

  Aplicații ale sculelor

  • Plastics processing Plastics processing

   The benchmark for injection moulding and extrusion

   Details
 • Informații suplimentare
Contactați-ne