Choose your country / language

BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC

Amikor a legmagasabb alkatrészminőség az elvárás, akkor a szerszámdizájn és -geometria, az élelőkészítés valamint a határfelületek megtervezése mellett, különösképpen fontos a legszűkebb tűrések biztosítása mind a szerszámméretekben, mind a bevonatvastagságban a legjobb eredmények elérése érdekében.

A BALDIA® COMPOSITE DC bevonat a lehető legjobb megmunkálás pontosságot biztosítja a következetesen magas szerszámminőség és a szűr furattűréseknek köszönhetően szénszálerősítéses (CFRP) vagy üvegszálerősítéses (GFRP) kompozitok, réteges anyagok és aluminium ötvözetek esetében (Si > 12%).

A BALDIA® COMPOSITE DC bevonat alkalmazásával Ön is élvezheti a továbbfejlesztett minőségellenőrzés és speciális felületelőkészítés előnyeit.

  • pdf (1.92 MB)

    BALDIA NANO & COMPOSITE DC

    BALDIA NANO & COMPOSITE DC
  • pdf (1.92 MB)

    BALDIA® NANO & BALDIA® COMPOSITE DC - Diamond coatings for machining fibre-reinforced plastics, stack materials and aluminium alloys

    BALDIA<sup>®</sup> NANO & BALDIA<sup>®</sup> COMPOSITE DC - Diamond coatings for machining fibre-reinforced plastics, stack materials and aluminium alloys

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up