Choose your country / language

BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC
BALDIA COMPOSITE DC

Amikor a legmagasabb alkatrészminőség az elvárás, akkor a szerszámdizájn és -geometria, az élelőkészítés valamint a határfelületek megtervezése mellett, különösképpen fontos a legszűkebb tűrések biztosítása mind a szerszámméretekben, mind a bevonatvastagságban a legjobb eredmények elérése érdekében.

A BALDIA® COMPOSITE DC bevonat a lehető legjobb megmunkálás pontosságot biztosítja a következetesen magas szerszámminőség és a szűr furattűréseknek köszönhetően szénszálerősítéses (CFRP) vagy üvegszálerősítéses (GFRP) kompozitok, réteges anyagok és aluminium ötvözetek esetében (Si > 12%).

A BALDIA® COMPOSITE DC bevonat alkalmazásával Ön is élvezheti a továbbfejlesztett minőségellenőrzés és speciális felületelőkészítés előnyeit.

BALDIA COMPOSITE DC
Bevonat anyaga Szénalapú (sp3)
Bevonatolási technológia CVD
Bevonat színe szürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 80 - 100
Max. üzemi hőm. [°C]**** 600
Eljárás hőmérséklete < 900
Tipikus bevonat vastagság [µm] 4 - 15
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up