Choose your country / language

A bevonatolt szerszámok különösen kopásvédettek. Kis súrlódási együtthatójának köszönhetően a szerszám hatékonyan védett hideg felkenődés ellen.

Composing
BALINIT B coated for hob
BALINIT B coated for extrusion punch
Taps that are more resilient thanks to BALINIT® B
Optimum results assured by careful handling.
Metal Forming
A

BALINIT® B bevonatú szerszámokat igen nagy keménység és nagy szívósság jellemzi. Ez a bevonat különösen kopásálló, és kis súrlódási együtthatójának köszönhetően a szerszám hatékonyan védett hideg felkenődés ellen. A BALINIT® B emellett élemiszeripari felhasználhatóságú.

A bevált TiCN bevonat igazi erejét menetfúrásnál és menetformázásnál, valamint nagy erejű lyukasztásnál és hidegalakításnál demonstrálja.

  • Igen nagy keménység
  • Jó szívósság
BALINIT B
Bevonat anyaga TiCN
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe kékesszürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 37 ±3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 400
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up