Choose your country / language

BALINIT LUMENA

El grau de brillantor de les superfícies texturitzades dels motlles d’injecció de plàstic ha de mantenir-se inalterat durant tota la seva vida útil. L’extrema duresa de BALINIT® LUMENA compleix aquestes exigències i és ideal per a motlles d’injecció per a plàstics reforçats amb fibra de vidre (GFRP) i plàstics reforçats amb fibra de carboni (CFRP), motlles fets d’acer de baixa duresa (<HRC 40), i per a la conformat de xapes d’alta resistència.

L’elevat efecte d’aïllament del recobriment millora el flux del plàstic líquid i l’omplenat del motlle, i per tant millora la productivitat. Per al conformat de xapes d’alta resistència i aplicacions de fosa a pressió, disposem de BALINIT® LUMENA ADVANCED.

  • Duresa extremadament elevada
  • Excel·lent protecció contra el desgast
  • Habilitat del flux el plàstic líquid millorada
  • Augment de la qualitat de les peces
BALINIT LUMENA
Coating material TiAlN
Coating technology Arc
Coating colour gris violeta
Duresa recobriment HIT [GPa]* 33 +/- 3
Max. service temp. [°C]**** 900
General remark All given data are approximate values, they depend on application, environment and test condition.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Measured by nano indentation according to ISO 14577. For multilayers the hardness of the different layers varies. Hardness can be adapted to the application.
****Max. service temp. [°C] These are approximate values out of the field. Due to thermodynamic laws there is a dependency of pressure in application.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up