Choose your country / language

BALINIT LUMENA

El grau de brillantor de les superfícies texturitzades dels motlles d’injecció de plàstic ha de mantenir-se inalterat durant tota la seva vida útil. L’extrema duresa de BALINIT® LUMENA compleix aquestes exigències i és ideal per a motlles d’injecció per a plàstics reforçats amb fibra de vidre (GFRP) i plàstics reforçats amb fibra de carboni (CFRP), motlles fets d’acer de baixa duresa (<HRC 40), i per a la conformat de xapes d’alta resistència.

L’elevat efecte d’aïllament del recobriment millora el flux del plàstic líquid i l’omplenat del motlle, i per tant millora la productivitat. Per al conformat de xapes d’alta resistència i aplicacions de fosa a pressió, disposem de BALINIT® LUMENA ADVANCED.

  • Duresa extremadament elevada
  • Excel·lent protecció contra el desgast
  • Habilitat del flux el plàstic líquid millorada
  • Augment de la qualitat de les peces
BALINIT LUMENA
Material de recobriment TiAlN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris violeta
Duresa recobriment HIT [GPa]* 33 +/- 3
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 900
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up