Choose your country / language

Servei de recobriment

El procés de producció d'Oerlikon Balzers li garanteix una qualitat sempre immillorable i uniforme arreu del món.

La nostra qualitat - El seu benefici

Tots els nostres centres utilitzen el mateix equipament i procediments per als recobriments d'eines i components.

Des de la inspecció inicial fins a l´enviament de tornada, el nostre procés de producció està dissenyat per a les seves eines i components i adaptat a les característiques particulars del recobriment requerit en cada cas.

Aquests processos de producció són automàtics i estandaritzats pel que garanteixen una qualitat sempre immillorable i uniforme arreu del món

 • Inspecció d'entrada

  S'inspecciona la quantitat, el material i les condicions de la superfície de les peces que s'han de recobrir. La seqüència de producció es determina en base a les especificacions del client.

 • Neteja

  Les superfícies netes són essencials per a l”adherència del recobriment. Per aquest motiu, Oerlikon Balzers inverteix un gran esforç en la preparació de la superfície per al procés PVD i proporciona línies de neteja ultrasòniques de diverses fases que utilitzen banys alcalins sense additius perjudicials per al medi ambient.

 • Eliminació del recobriment

  En cas de re-recobriment, és possible que sigui necessària l'eliminació d'antigues capes de recobriment. Oerlikon Balzers ha desenvolupat processos específics per eliminar diferents recobriments PVD sense que afecti negativament al substrat.

 • Pre-tractament

  Si es requereix un tractament previ addicional, Oerlikon Balzers fa servir les tecnologies apropiades en cada cas. Per exemple, la desgasificació en un forn de buit per eliminar els residus materials dipositats en forats estrets, el microsorrejat per eliminar les capes superficials poroses o la preparació de les arestes de les eines de tall.

 • Càrrega

  Abans del recobriment, les peces es munten en uns utillatges per a substrats intercanviables i posteriorment s'introdueixen en la càmara de recobriment. En cas de grans produccions, els utillatges es carreguen automàticament. El muntatge definit de les parts garanteix una precisió reproduïble.

 • Recobriment

  Els recobriments d'Oerlikon Balzers li proporcionen eines i components d'alt rendiment que sempre estan en condicions de complir amb les creixents exigències de la fabricació moderna. Hi ha disponible una àmplia selecció de tecnologies de recobriment per a un nombre d'aplicacions quasi il·limitat. Els nostres especialistes treballen en contínua col·laboració amb clients d'arreu del món i contínuament treuen a la llum noves aplicacions. Hi ha disponibilitat de recobriments fets a mida a petició.

 • Tractament posterior

  Per donar els acabats finals a les eines, s'hi apliquen nombrosos mètodes, com per exemple el poliment, el microsorrejat, el raspallat, o el drag finishing. Amb els anys, Oerlikon Balzers ha aconseguit la suficient experiència per suggerir la millor solució i equipament possible per complir les seves expectatives.

 • Control de qualitat

  L'èxit d'un recobriment també recau directament en les condicions i en la qualitat de l'eina. Per avaluar la compatibilitat del recobriment dels elements que arriben i per determinar la seva qualitat, s”utilitzen mètodes visuals i mecànics. La utilització de les nostres tecnologies en una gran varietat d'indústries ens permet fer consultes referents a la qualitat i el mètode d'inspecció adequats.

 • Embalatge / transport

  Normalment, les peces recobertes es retornen en l'embalatge en què s'han lliurat. Si les peces es lliuren en cistelles apropiades per a la neteja, es pot aconseguir un estalvi considerable.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up