Choose your country / language

Sobre Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers és un dels principals proveïdors mundials de tecnologies de superfície innovadores.

Sobre Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers és un dels principals proveïdors mundials de tecnologies de superfície que milloren de manera significativa el rendiment i la durabilitat dels components de precisió i de les eines per a les indústries de processament de metall i plàstic.

Els recobriments comercialitzats amb les marques BALINIT i BAIQ són extremadament fins i excepcionalment durs i redueixen la fricció i el desgast. La marca BALITHERM ofereix una ampla selecció de serveis de tractaments tèrmics, mentre que BALTONE comprèn recobriments que estan disponibles en una completa gamma de colors elegants, ideals per a aplicacions decoratives. Els recobriments de capes primes BALIMED, amb propietats resistents al desgast, biocompatibles, antimicrobianes i inertes químicament, han estat desenvolupats especialment per a aplicacions mèdiques. Sota la marca tecnològica BALIFOR, l'empresa ha implantat tecnologies que proporcionen solucions personalitzades per al mercat automobilístic, mentre que ePD permet la metal·lització de peces de plàstic amb efecte cromat.

Al món hi ha més de 1.300 màquines de recobriment en funcionament a les instal·lacions d’Oerlikon Balzers i els seus clients. L’enginyeria i el muntatge dels sistemes i equips de Balzers es duen a terme a Liechtenstein, a Langenthal (Suïssa) i a Bergisch Gladbach (Alemanya). Oerlikon Balzers gestiona una xarxa en continu creixement que actualment comprèn més de 110 centres a 36 països d’Europa, Amèrica i Àsia. Oerlikon Balzers, juntament amb Oerlikon Metco i Oerlikon AM, forma part de la Divisió Surface Solutions del Grup Oerlikon amb seu a Suïssa. (SIX: OERL).

Contacte

Petra Ammann

Petra Ammann

Head of Communications Oerlikon Balzers

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up