Choose your country / language

BALIQ MICRO ALCRONOS Micro tools
BALIQ MICRO ALCRONOS Ring

Les microeines han de tenir superfícies completament fines per a l’evacuació de virutes sense problemes i per reduir la formació de fils recrescuts.

BALIQ® MICRO ALCRONOS es va desenvolupar especialment per complir amb els requeriments de les microbroques i microfreses, i garanteix la més alta suavitat possible i la màxima perfecció. A més, tenen d´una enorme adherència. Com a recobriment de base AlCrN, BALIQ® MICRO ALCRONOS també és extremadament resistent al desgast quan es sotmet a altes temperatures i no té tendència a l´adhesió de material, fins i tot amb acers inoxidables i altres materials de difícil mecanització. Les propietats especials dels recobriments BALIQ® eliminen la necessitat de tractament posterior.

  • Alta fiabilitat i eficiència dels processos de micromecanització
  • No es necessita tractament posterior
  • Recobriments precisos d’alt rendiment
  • Producció fiable de components crítics i costosos
BALIQ MICRO ALCRONOS
Material de recobriment AlCrN-based
Tecnologia de recobriment S3p
Color de recobriment bright grey
Duresa recobriment HIT [GPa]* 37 +/-3
Tensió intrínseca [GPa]*** -3.5 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1100
Temperatura de procés [°C] < 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up