Choose your country / language

El recobriment ideal per a la màxima resiliència depèn en gran mesura del substrat que s’utilitza. BALIQ® CARBOS STAR, que ha estat desenvolupat per a substrats més tous com ara l’acer inoxidable i el titani, o substrats sotmesos a impactes continuats, utilitza una capa addicional de nitrur de crom per resistir les càrregues extremes.

Aquest recobriment modificat augmenta la capacitat de suport de càrrega, proporciona la duresa superficial necessària i millora significativament la resistència del recobriment de carboni superposat i tribològicament eficaç. BALIQ® CARBOS STAR ofereix un rendiment tribològic superior i és, per tant, ideal per a components sotmesos a càrregues extremadament elevades.

La fricció i el desgast elevat són els reptes més complicats en aplicacions com ara els motors dels automòbils de competició. Quan els pilots porten els seus vehicles al límit, els components crítics com ara els passadors, els arbres de lleves i els balancins han d’aportar el màxim rendiment i suportar càrregues extremes.

 

  • Una capa addicional de base de nitrur de crom (CrN) dura i duradora proporciona la duresa superficial necessària i augmenta la resiliència del recobriment de carboni superposat i tribològicament eficaç
  • BALIQ® CARBOS STAR proporciona una combinació única d’una alta duresa, una taxa baixa de desgast, un coeficient de fricció baix i una rugositat també baixa
  • Rendiment notablement millorat respecte del DLC convencional per a aplicacions tribològiques exigents
  • Temperatura de procés baixa que permet un ventall més ampli de materials base
  • Perfectament apte per a substrats més tous com ara l’acer inoxidable i el titani

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up