Choose your country / language

El roscat és sovint l´últim pas de fabricació i, per a asegurar-nos d´aconseguir un producte d´alta qualitat, és precís que els mascles treballin de forma eficient i fiable. Un recobriment d´alt rendiment és clau en aquest procés de producció : millora la resistència al desgast, aconsegueix una corba de parell adequada i millora la formació i eliminació de ferritjes.

Eines revestides BALIQ ANTOS
Eines revestides BALIQ ANTOS
BALIQ ring

Hem utilitzat tota la nostra experiencia i coneixement per desenvolupar el BALIQ® ANTOS.  L´hem basat en la tecnologia S3p que permet la creació de recobriments extremadament durs amb superfícies molt llises i una adherència excepcional.

El BALIQ® ANTOS consisteix en un recobriment base AlCrN amb excel.lent resistència al desgast que ofereix un alt rendiment, especialment en el roscat d´acer inoxidable. El recobriment superior WC/C proporciona una exce.llent protecció davant la fricció, propietats lubricants i resistència a altes temperatures.  L´entrada en el roscat és suau, amb una formació i eliminació de feritja eficient.  Un parell més baix amb menys pics de càrrega ajuda a garantir un rendiment estable i perllonga la vida útil de l´eina.

La tecnologia S3p® produeix una superfície llisa, sense microgotes Mecanitzat estable i fiable, sense necessitat de postractament
Distribució homogènia del recobriment Màxima precisió en la geometria de l´eina de tal
El recobriment base AlCrN proporciona una alta resistència al desgast i una excel.lent adherència Major vida útil de l´eina en el roscat d´acer inoxidable
La capa superior WC/C ofereix una excel.lent lubricació en sec Entrada suau i òptima formació de ferritjes
Més baix parell amb menys pics de càrrega Rendiment estable i vida útil més llarga
Baix coeficient de fricció Menys càrrega tèrmica en l´eina i excel.lent qualitat superficial

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up