Choose your country / language

Composing
BALINIT B coated for hob
BALINIT B coated for extrusion punch
Taps that are more resilient thanks to BALINIT® B
Optimum results assured by careful handling.
Metal Forming

Les eines recobertes amb BALINIT® B es caracteritzen per la seva alta duresa i tenacitat. Aquest recobriment és especialment resistent al desgast i el seu baix coeficient de fricció proporciona a les eines protecció eficient contra la soldadura en fred. BALINIT® B és, a més, segur per ser utilitzat per la indústria alimentària.

El potencial del recobriment de base TiCN es fa evident en les aplicacions de roscat, punxonat amb altes càrregues i conformat de metalls.

  • Duresa extremadament elevada
  • Gran tenacitat
BALINIT B
Material de recobriment TiCN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris blavós
Duresa recobriment HIT [GPa]* 37 +/-3
Tensió intrínseca [GPa]*** -3 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 400
Temperatura de procés [°C] < 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia. La duresa es pot adaptar a l’aplicació.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up