Choose your country / language

Turbine Pro
Industrial Gas Turbine
Steam Turbines
Engine in flight

L'elevada duresa i tenacitat de BALINIT TURBINE PRO proporciona una excepcional protecció contra el desgast abrasiu, l'erosió per partícules sòlides i l'erosió per gotes de líquid, el que fa que sigui ideal per a components de precisió sotmesos a altes tensions fins i tot en condicions de temperatures altes.  La rugositat superficial del producte recobert acabat és extremadament baixa (Ra de <0,1 µm) sense cap mena de mecanització posterior del recobriment.

La família de recobriments BALINIT TURBINE PRO utilitza una estructura de nitrur de titani alumini (TiAlN), el que es tradueix en una relació òptima de duresa elevada i tensió de compressió residual. Això aporta un alt rendiment especialment per a components sotmesos a altes tensions.

BALINIT TURBINE PRO es pot aplicar als seus acers, superaliatges i components de titani, amb mínims efectes sobre la fatiga.

Els recobriments per a turbines BALINIT TURBINE PRO eviten l'erosió i són resistents al desgast i, a més, permeten ampliar els cicles de manteniment i la fiabilitat funcional

  • Els recobriments PVD i PACVD són adequats especialment per a components de precisió gràcies a la seva uniformitat, repetibilitat i no necessiten acabat posterior!
  • Les solucions d'Oerlikon Balzers ofereixen tecnologies de recobriments respectuoses amb el medi ambient que redueixen els costos de treball, allarguen els intervals de servei i protegeixen els components de valor de tot tipus de desgast
  • BALINIT TURBINE PRO és 40 vegades més resistent que l'acer
  • 5 vegades més resistent a l'erosió que altres solucions de recobriment PVD
  • Dèbit de fatiga mínim del material del component acabat original
  • Manté la rugositat superficial per millorar l'eficiència del fluix de gasos

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up