Choose your country / language

BALINIT TISAFLEX for machining difficult-to-cut materials
BALINIT TISAFLEX for die-sinking end mill
BALINIT TISAFLEX for end mill
BALINIT TISAFLEX for ball nose end mill

El titani, els aliatges de níquel, l’acer inoxidable i l’acer trempat porten les eines de tall fins al límit del seu rendiment. En conseqüència, les indústries en què s’utilitzen cada vegada més aquests materials ­fabricació de motlles, aeronàutica, la indústria 3C (Computadors, Comunicacions i electrònica de Consum)- s’enfronten a nous reptes.

BALINIT® TISAFLEX d’Oerlikon Balzers proporciona una resistència a l’oxidació excepcional, una alta estabilitat tèrmica i una resistència al desgast excel·lent. La nova solució de recobriment de gamma alta és, per tant, la solució perfecta per al mecanitzat d’aquests materials tan exigents.

  • Resistència a l’oxidació i estabilitat tèrmica superiors
  • Resistència al desgast excepcional
  • Solució de recobriment perfecta per al mecanitzat de materials difícils de tallar com ara el titani, els aliatges de níquel, l’acer inoxidable i l’acer trempat
BALINIT TISAFLEX
Material de recobriment AlTiN / TiSiXN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment bronze
Duresa recobriment HIT [GPa]* 38 +/-5
Tensió intrínseca [GPa]*** -5 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1100
Temperatura de procés [°C] < 600
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up