Choose your country / language

BALINIT DURANA - The versatile coating for demanding machining
BALINIT DURANA - versatile coating for stick blades
BALINIT DURANA - versatile coating for endmills
BALINIT DURANA - versatile coating for drills
BALINIT DURANA - versatile coating for reamers

Les geometries de les peces de treball cada vegada més complexes, els nous materials i els requisits estrictes de precisió suposen un repte especial per a la moderna enginyeria mecànica especialitzada en eines de tall. Aquestes elevades tensions mecàniques i tèrmiques provoquen una gran abrasió, més risc d’estellat i la formació d’esquerdes a les eines de tall, la qual cosa n’escurça la vida útil i en redueix la productivitat. Per satisfer aquestes exigents demandes de mecanització, Oerlikon Balzers ha desenvolupat el revestiment versàtil BALINIT® DURANA:

  • Una combinació adaptada de l’estructura i les propietats del revestiment redueix significativament el desgast de l’abrasiu, la qual cosa es tradueix en un allargament de la vida útil de l’eina.
  • La combinació de capes basades en AlTiN i TiSiXN ofereix a BALINIT® DURANA un alt grau de ductilitat i una resistència superior al desgast abrasiu, fins i tot a temperatures de servei extremes, i això es tradueix en una gran millora de rendiment durant les exigents operacions de mecanització.
Més resistència al desgast abrasiu Estructura de la capa optimitzada: es combinen l’alta ductilitat de la capa basada en AlTiN i l’excel·lent resistència al desgast de la capa més externa de TiSiXN.
Minimització de l’estellat La combinació adaptada de l’estructura i les propietats del revestiment contribueix a augmentar la resistència del tall.
Reducció significativa de la formació d’esquerdes El perfil de tensió definit en el revestiment redueix significativament la formació i la propagació d’esquerdes durant les càrregues tèrmiques alternes.
Protecció del tall contra les altes temperatures i l’oxidació BALINIT® DURANA ofereix una protecció excel·lent contra l’oxidació, fins i tot a temperatures altes.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up