Choose your country / language

BALINIT D
BALINIT D

BALINIT® D té una resistència a la corrosió similar al cromat dur, però és considerablement més dur, s’adhereix millor i també és apte per ser utilitzat per la indústria alimentària.

Aquest recobriment de nitrur de crom és ideal per a motlles polits acabat mirall, motlles fotogravats o motlles mecanitzats per electroerosió. També s’utilitza per a motlles d’injecció de plàstics en aplicacions amb substàncies agressives com el fluor o el clor, el conformat de xapes de baixa resistència, i altres aplicacions en automobilisme i en la indústria aeronàutica.

També hi ha disponible la versió ARCTIC de BALINIT® D, per a materials sensibles.

  • Resistent al fluor, al clor i a altres substàncies agressives.
  • Alta adherència de recobriment i duresa
  • Resistència a la corrosió molt alta
  • Excel·lents propietats de desmoldeig
BALINIT D
Material de recobriment CrN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris platejat
Duresa recobriment HIT [GPa]* 18+/-3
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** ~0.5
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 700
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia. La duresa es pot adaptar a l’aplicació.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up