Choose your country / language

Serveis de recobriment

Cada any es recobreixen més de 200 milions de peces (eines per al processat de metalls, plàstics i components de precisió), i es metal·litzen peces de plàstic amb efecte cromat. Oerlikon Balzers és l'únic proveïdor de serveis de recobriment amb una àmplia xarxa de centres ubicats en les zones industrials més importants d'Europa, Amèrica i Àsia. Això garanteix procediments eficaços, terminis de lliurament breus i proximitat en el servei d'atenció al client.

Oerlikon Balzers ofereix molt més que recobriments.

Oerlikon Balzers aposta pel desenvolupament present i futur de les noves i pioneres solucions de recobriment, adaptades a les necessitats dels mercats actuals i a les exigències de cada client. Tots els recobriments es validen minuciosament al nostre laboratori de mecanització intern, on també es poden dur a terme sèries de proves individuals. Els avantatges d'utilitzar els serveis de recobriment d'Oerlikon Balzers són clars:

  • disponibilitat immediata de productes recoberts amb qualitat garantida
  • Sense necessitat d'inversions en edificis, centres de producció o materials
  • sense necessitat de fer cap despesa per adquirir experiència, formació de personal o experiència pràctica
  • Benefici immediat de les innovacions en el moment en que s'introdueixen al mercat

Independentment del sector industrial en que estigui actiu o l'aplicació que ens porti, els productes d'Oerlikon Balzers poden afegir un extraordinari valor a les seves eines o components de precisió.

Serveis de recobriment: globalment innovadors

Garantim qualitat consistent arreu del món. Tots els centres de recobriment de Balzers estan homologats d'acord amb les normes industrials ISO i QS, i tots els nostres centres utilitzen normes tècniques documentades integralment i es porten a terme auditories internes per assegurar el compliment d'aquestes normes.

Servei de recollida: ràpid i fiable

El nostre servei de recollida recull les peces que han de recobrir-se i després els hi torna acabades. I a més a més, si les necessita amb urgència, naturalment oferim un servei urgent.

Manupulació i neteja: eficient i net

Garantim una logística de transport eficient i sistemes específics per a cada producte. La nostra línia de neteja ultrasònica de diverses fases permet la preparació de les superfícies compatibles per a PVD.

Tractament previ/posterior: afegeixen valor adequat

Si es requereix un tractament previ addicional, Oerlikon Balzers fa servir les tecnologies apropiades en cada cas. Per exemple, la desgasificació en un forn de buit elimina els residus materials dipositats en forats estrets, o el microsorrejat elimina les capes superficials poroses.

S'hi apliquen diversos mètodes per donar a les eines els retocs finals. Amb els anys, Oerlikon Balzers ha aconseguit la suficient experiència per suggerir la millor solució i equipament possible per complir les seves expectatives.

Anàlisi de la qualitat: difícil però satisfactori

S'utilitzen processos d'avantguarda tals com la metal·lografia, l'anàlisi de capes i el mesurament de superfícies i talls. D'aquesta manera, es mantenen alts estàndards de qualitat per al recobriment de superfícies, substrats i talls.

Cap altra empresa ofereix un servei de suport tan a prop del client.

Al món

Per a obtenir més informació sobre les oficines dels nostres centres de recobriment, i sobre els serveis que aquestes ofereixen, pot dirigir-se als llocs web de les nostres empreses nacionals.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up