Choose your country / language

Amb el nou i fiable procés de difusió BALITHERM IONIT ST, els acers inoxidables estaran protegits contra el desgast. Les propietats no magnètiques, la resistència a la corrosió i a l'àcid i les propietats de no toxicitat dels aliments es mantenen en les austenites i les martensites. A més, quasi no es produeixen deformacions degut a la baixa temperatura.

Per això, BALITHERM IONIT ST és ideal per a la indústria de l'automoció i del processat d´aliments:
En la indústria de l´automoció s'utilitzen acers inoxidables fortament aliats per a components sotmesos a altes tensions. Amb el procés de nitruració BALITHERM IONIT ST, aquestes peces aconsegueixen una protecció contra el desgast sòlida mentre que les característiques típiques de l'acer inoxidable es mantenen inalterades.

En la indústria del processat d´aliments, a més de la protecció contra el desgast, sobretot es demanen propietats de lliscament millorades. Naturalment, la nitruració amb BALITHERM IONIT ST també és apta per als aliments*, igual que els acers inoxidables.

  • Excepcional duresa i resistència al desgast
  • Conserva la seva resistència a la corrosió
  • Conserva les seves propietats no magnètiques
  • Sense desprendiment
  • Molt bones propietats de lliscament

*Adequada per al contacte directe amb aliments segons l'Institute Prof. Kurz GmbH, Cologne, 2015

Especificacions    
Utilitzat per Martensita Austenita
Microduresa (HV 0,01) > 1000 > 1000
Temperatura màxima de treball (° C)**** < 550 < 520
Color de la superfície

Gris

Gris

Espessor de la capa composta [μm] 5 - 50 30 - 100

Observació general Totes les dades indicades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.

****Temperatura màx. de treball [ºC] ​​​​​​​Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Productes alternatius

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up