Choose your country / language

BALINIT FUTURA NANO
BALINIT FUTURA NANO
BALINIT FUTURA NANO

L'elevada duresa i tenacitat de BALINIT® FUTURA NANO proporciona una gran protecció contra el desgast i l”abrasió, el que fa que sigui ideal per a components de precisió sotmesos a altes tensions fins i tot en condicions de temperatures altes.  Aquest és també el principal benefici per als motlles de injecció de plàstic i per a les eines d’acer ràpid i metall dur.

L'estructura de nitrur de titani d'alumini (TiAlN) es tradueix en una relació òptima de duresa elevada i tensió de compressió residual. Això aporta un alt rendiment especialment per a components sotmesos a altes tensions i eines de conformat metàl.lic.

Per a components sensibles a la temperatura, BALINIT® FUTURA NANO ARCTIC està disponible amb una temperatura de recobriment de només 200 ºC.

BALINIT FUTURA NANO
Material de recobriment TiAlN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment violet-grey
Duresa recobriment HIT [GPa]* 33 +/- 3
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** ~0.6
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 900
Temperatura de procés [°C] 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up