Choose your country / language

BALIMED DLC STAR coated MIS instruments

El BALIMED™ DLC STAR es caracteritza per les seves importants propietats funcionals: el recobriment negre matejat permet als cirurgians treballar sense reflexos sota la brillant il.luminació quirúrgica. A més a més, el BALIMED™ DLC STAR proporciona una millor protecció anti-desgast sota altes càrregues, així com una major reducció de la fricció en sistemes tribològics complexos. El recobriment preserva les arestes afilades dels instruments quirúrgics perllongant així la seva vida útil.

  • Adequat per a tots els instruments quirúrgics
  • Excel.lent recobriment negre antirreflexe
  • Químicament inert (mínima reacció amb altres substàncies)
  • Baixa fricció i alta resistència a l´abrasió
  • Preserva les aristes de tall dels instruments quirúrgics
BALIMED DLC STAR
Material de recobriment CrN + a-C:H
Tecnologia de recobriment PACVD
Color de recobriment Negre
Duresa recobriment HIT [GPa]* ~ 15 - 25
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0.1 - 0.2
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 300
Temperatura de procés [°C] < 250
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up